Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dcera Michala (Jarmila Švehlová) se schází se svým manželem (Petr Svojtka), který bydlí na ubytovně a usmiřují se. Pláteník (Jaroslav Moučka) se dozvídá od své manželky (Jiřina Švorcová), že po městě se povídá, že jeho kariéra končí. Suková (Jana Paulová) a Kořán (Petr Štěpánek) se chystají ke svatbě. Sekretářka Kořána Jiřina (Lenka Termerová) to nedává a odchází od něj. Prokop (Jiří Štěpnička) se smiřuje se svým otcem (Martin Růžek). (sator)

(více)

Recenze (5)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodující monumentální drama a finální souboj celého seriálu se oproti zvyklostem odehrává zde v předposledním díle. Nutno říci, že soudruh Pláteník už měl všechno předem ošéfované, a tak stěžejní schůze byla už spíše potvrzením jeho trumfu. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dcera Michala (Jarmila Švehlová) se schází se svým manželem (Petr Svojtka) který bydlí na ubytovně a usmiřují se. Pláteník (Jaroslav Moučka) se dozvídá od své manželky (Jiřina Švorcová) že po městě se povídá že jeho kariéra končí. Suková (Jana Paulová) a Kořán (Petr Štěpánek)  se chystají ke svatbě. Sekretářka Kořána Jiřina, (Lenka Termerová) to nedává a odchází od něj. Prokop (Jiří Štěpnička) se smiřuje se svým otcem (Martin Růžek). ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama