Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj o to, kdo bude novým ředitelem chemičky vrcholí. Pláteník (Jaroslav Moučka) zajišťuje svému invalidnímu kamarádovi hajnému Kostřicovi (Jiří Zahajský) vůz na ruční ovládaní, aby mohl vykonávat profesi. Míša (Jarmila Švehlová) je těhotná a při slavnostní večeři se dozvídají rodiče Míšy, že mladí manželé nejen že nebudou bydlet s nimi, ale stěhují se do jiného města. V Pláteníkové (Jiřina Švorcová) to spustí běsy a je nešťastná. Doufala, že ty desítky let, kdy byla doma a jen čekala na svého manžela, přijde doba, kdy bude mít doma mladou rodinu a vnuka... (sator)

(více)

Recenze (6)

Kelinej 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkné finále, na jehož konci si všichni od srdce zatleskají. Po tomto dílu víme, že tajemník Pláteník je nejen dobrácký a starostlivý "kmotr", ale též intrikán, vyděrač, papaláš domáhající se protekce a tak trochu i rasista. Chuděra jeho sekretářka je ale na tom ještě hůř: nemá ani přátele, kterým by nabídla - a oni ochotně přijali - roli svatebního svědka, takže to zase musel vyžrat Pláteník. On je ale v terénu rád, poněvadž být doma s tou semetrikou (nedivím se neoblíbenosti soudružky Švorcové, to jí museli Dietl se Sokolovkým udělat schválně) muselo být k nevydržení... ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boj o kdo kdo bude novým ředitelem chemičky vrcholí. Pláteník (Jaroslav Moučka) zajišťuje svému invalidnímu kamarádovi hajnému Kostřicovi (Jiří Zahajský) vůz na ruční ovládaní aby mohl vykonávat profesi. Míša (Jarmila Švehlová) je těhotná a při slavnostní večeři se dozvídají rodiče Míši, že mladí manželé nejen že nebudou bydlet s nimi ale stěhují se do jiného města. V Pláteníkové (Jiřina Švorcová) to spustí běsy a je nešťastná. Doufala že ty desítky kdy byla doma a jen čekala na svého manžela přijde doba, kdy bude mít doma mladou rodinu a vnuka-ale marně. ()

Zajímavosti (1)

  • Na svatbě se z magnetofonu line melodie „Souhvězdí panny“ od autora Karla Svobody za doprovodu hudebního tělesa Discobolos. (sator)

Reklama

Reklama