Reklama

Reklama

Final Cut

  • Česko Konečný sestřih (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v době, ve které je možné celý život nahrávat pomocí speciálního očního implantátu. Po smrti se tyto údaje sestříhají a vzniká tak záznam o životě každého člověka. Alan Hakman pracuje právě jako takový "střihač životů", práce ho nesmírně baví a ve svém oboru je opravdový odborník, neboť dokáže i z toho největšího zločince pomocí správného sestřihu udělat nejčistšího světce. Všechno jde hladce, dokud Alan ve své další zakázce neobjeví člověka z vlastních chmurných vzpomínek, který měl být dávno mrtvý... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

GREGOIRE 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět. Celý film stojí a padá s Robinem Williamsem. Ten je jedním slovem vynikající. Přesto se při kvalitě námětu vkrádá myšlenka, zda s jiným režisérem nemohl film vyznít ještě o trochu lépe. Především v závěru jsem měl dojem zbytečné uspěchanosti. 86 minut je v tomto případě málo (třeba na víc nebyly peníze) - inu, zhuštěný final cut :). Přesto jde především díky Williamsovi o nadprůměrný snímek se zvláštní atmosférou prolínání časových rovin. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Ten námět je úžasný. Ze začátku mi přišlo báječné, mít takový implantát a pouliční demonstrace proti jsem nechápala...ovšem jen do doby, než mi došly ty důsledky. Hrozná představa, že by něco takového existovalo. Trochu mi vadilo to zpracování, spousta nedotažených věcí, něco zase až moc primitivní a jednoduché a závěr přišel najednou příliš rychle. 3,5* ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Film má sice být v budoucnosti, kde se implantují Zoe kamery, nicméně prostředí tomu nenasvědčuje. Kdybych nevěděl o co se jedná, troufl bych si říct že se tam jedná o rok 2004, ve kterém byl film natočen. Nic speciálního zde nevidíme, auta, motorky vše při starému. Možná si scénaristi mysleli, že ta budoucnost je OPRAVDU blízka, nebo to byl úmysl. Každopádně film je na velice dobré úrovni, se skvělým Robinem Williamsem, kterého jsem už dlouho neviděl hrát (a pořád to umí!) a dobrou hudbou. Celkově se z příběhu dalo vymačkat mnohem více, ale film krásně plyne, a nějaká půl hodinka navíc by neuškodila. Konec se mi zdal odfláknutý. Ale i přes to, dávám plný počet. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Výborný a dobře zpracovaný námět má jen jednu slabinu, ale bohužel z těch největších - scénář. Potenciál, který téma poskytuje, zůstal naprosto nevyužitý, několik pořádně nerozvinutých nápadů, plytký příběh bez pořádné zápletky a najednou nicneříkající konec, který prázdnotu scénáře jenom umocnil. Pořád jsem čekala, že se něco stane ale nic nepřišlo. Zase jedna promarněná šance na výborné inteligentní sci-fi, taková škoda! ()

Phillo 

všechny recenze uživatele

Tak geniálny námet a tak pos..té sfilmovanie.. Taká škoda... Final Cut nie je ničím zapamätateľný a celý je len poctivo odtočený. Williams nejak nevyniká (čo môže byť sčasti dôsledkom scenára). Tak či tak, mohol z toho byť film roka, takto ostáva len nevyužitou šancou v rukách nešikovného reźiséra. 35% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama