Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odsouzený vrah (Ray Liotta) čeká na smrtící injekci, která ho navždy pošle tam, kam patří. Jaké je jeho překvapení, když se probere v márnici a je mu učiněna nabídka, která se neodmítá. Tedy že se stane jakýmsi laboratorním králíčkem a budou mu podávány prášky na změnu chování. Samozřejmě, že za smysluplnou spolupráci dostane jakousi svobodu s náramkem na noze. Ze začátku se zdá, že prášky nefungují, ale když se změní dávky, tak se subjekt i hlavní doktor nestačí divit. (PROCESOR)

(více)

Recenze (70)

svik 

všechny recenze uživatele

Ze začátku vše vypadalo jako další laciná laboratorní krysa, ale opak je pravdou. Film byl velice stručný, žádné zbytečné natahování, žádné výlevné keci okolo faktů atd... Herci byli hbytí a tak sem byl neustále ve střehu. Více mne bavila druhá část filmu, která se zaměřilma na napraveného vězně pod vlivem cukru. Kdyby film skončil Happy tak by dostal 2*. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nie bohvieako zvládnuté béčko, ktoré sa tvári ako "áčko"...Škoda, pretože herci ako Dafoe (a povedzme, že aj Liotta) sú dostatočne kvalitný, námet nebol zlý...len to spracovanie!!! Keď opomeniem absurdity ako socialistické paneláky v pozadí akože US prostredia a ďalšie nelogickosti a medzery v scenári, dá sa na ten film pozerať a aj si ho svojim spôsobom užiť, no stále pre mňa zostáva mierny podpriemer, čiže 2,5*/5 ()

Reklama

Josefin 

všechny recenze uživatele

Já jsem byla spokojená, režisér Tim Hunter svěřil Ray Liottovi hlavní roli, která mu překvapivě sedla a role zločince byla v jeho podání dost dobrá. Nenudila jsem se, přesto to šlo přece jen vylepšit, po straně scénaře. Kompilace podávání AD řady SSRI jako zbožná novinka a takové vedlejší učinky, to snad ne- u preparátů, které se už pár let podávají na předpis........to tam byla celkem hloupost. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Snadno zapomenutelný snímek, v jehož závěrečných titulcích je to samý Bulhar, nechtěně pobaví zejména neschopným mafiánským zabijákem, který je stále znovu a znovu nasazován na svůj cíl (byť ten ho samozřejmě ihned identifikuje v sebehustším davu), a vypečeným vědcem (W.Dafoe), jemuž se sice aplauduje na konferencích, ale výsledky jeho „bádání“ se nakonec ukážou být poněkud tristními. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Reinkarnace Raye Liotty se podařilo jen tak z půlky, sice konečně se nejdená u úplnou sračku, ale nudný to je i tak až skoro moc. Ale Liotta tady konečně nepůsobí nějak zvlášť trapně a i když občas dost přehrává, tak nakonec tak špatnej nebyl a dokonce má film i celkem slušnou myšlenku a krom toho tady hrajou takový esa jako William Dafoe a Michelle Rodriguez. Akorá ten konec byl trošku divnej, jinak to ušlo ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve filmových studiích New Boyana v Sofii v Bulharsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno