Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tak tady opravdu nevím co si mám myslet. Krvavé stopy jsou bezpochyby povedeným hororovým počinem, jehož největší sílou je originalita. Samotný příběh není nijak prostý a stejně jako v mnoha detektivkách se vše dozvídáme pěkně pomalu. Nechybí mu povedené lekačky ani dusná atmosféra, a to ani přes to, že krví zborceného chlapce spatříme již v prvním záběru. Režisér a scénárista v jedné osobě si dával záležet hlavně na syžetu, což je hlavní důvod, proč je tento levný film tak napínavý a zábavný až do samotného konce. Přesto jsem však někdy cítil v ději jistý chaos, nepochopitelnost a pár scén nebylo tak působivých, jak mohlo, což může být způsobeno zejména nezkušeností režiséra, ale budiž, výslednému efektu to až tolik neubírá. Vysoké hodnocení si zasluhuje snímek zejména svou nekonvenčností a mnoha velice zajímavými nápady. Jako příklad si uveďme třeba práci s krví, která zde získává úplně novou roli, je posunuta do nové dimenze, ve které jsme ji ještě nikdy neměli možnost spatřit. Skvělou práci odvedl i hudební skladatel, který přichází sice s klasickou variací na starou známou hororovou hudbu, ale alespoň se neubírá k v poslední době velice oblíbeným ječivým tónům. Pokud k tomu všemu přičteme ještě zajímavý konec, nemám jinou možnost hodnotit jinak než nadprůměrem, což je myslím velice dobré. ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Krv v tomto filme tečie potokom skoro v každom zábere filmu, no žiadnych brutálnych scén som sa nedočkal. Proste tu tečie krv kade tade a ktovie prečo? Až v polovici filmu som sa dozvedel o čo tu ide, dovtedy ma napadli len dve veci: - to je riadna blbosť, a - mal by som to vypnúť. No aj po vysvetlení to aj tak nebolo o nič lepšie. Proste ako keby som sa pozeral na akvárium s rybkami, ktoré plávajú sem a tam a nevedel prečo. Také bolo aj chovanie postáv vo filme. Atmosféra: 0 bodov. Herci: to nie sú herci. Dialógy o ničom. Hororový odporcovia sa po zhliadnutí tohto filmu utvrdia, že horory sú fakt blbosť (aj keď by to určite v žiadnom prípade nedopozerali). Hororovým fanúšikom to tiež nemôžem odporučiť, lebo po jeho zhliadnutí som ďalší horor už nechcel vidieť. Fakt dobrý nápad bol len na úplnom konci. Keby sa o tom natočil film, to by bolo zaujímavé. Ale pre tých posledným 5 sek. sa neoplatí pozerať toto B-čko (zle natočené a napísané B-čko). Ale krv tu tečie. ()

Reklama

korndaddy odpad!

všechny recenze uživatele

Super. Chlapec zamatlanej od kečupu, co sám kečup vypuští snad ze všech možnejch otvorů svýho těle. K tomu jeho onen rádoby strašidelnej nepřítomnej pohled.Tohle má dnes strašit? Jestli tohle měla být pocta hororům, budiž. Ale jestli tohle měla bejt konkurence, v tom případě mě poserte. Asi jako když vezmete 30 hororů, z každýho vezmete scému a smícháte to a hle....Krvavé stopy jsou na světě. A nejvíc scéná, když zrovna policajtíčka napadne roztrhat fotky, a složit si z nich obličej toho roztomilýho klučíka. Sračka ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Na tak malý rozpočet (jak se zde uvádí) to jistě není zlé, ale... I mizerný rozpočet nezakryje ten špatný scénář, který mne vůbec nebavil a nejednou byl nelogický (viz. jedna z posledních scén, kdy vražedkyně ujíždí autem na plný plyn co nejdál a z domu se vypotácí policista a hle baba ujíždí 3 minuty a chlap slyší nehodu a do 1 minuty je na místě nehody tomu říkám rychlost). Krev mi taky nepřišla moc krvavá jako spíše vodnatá... Nevím nebavil jsme se.. Zvažoval jsme 2z5 skrz rozpočet, ale přeci nebudu dávat * navíc, protože to bylo levné ne? 1z5 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak som si dnes pozrel ďalší béčkový americký horror. "Krvavé stopy". V roku 2004 ho podľa vlastného scénara natočil televízny režisér Sheldon Wilson. Je to nízkorozpočtový snímok, ktorý má síce aký taký náznak atmosféry, ale viac menej je to nuda. Réžia je nevýrazná, scénar rozháraný, herci nič moc a kamera úplne príšerná. Je to jeden z tých horrorových titulov na ktorý veľmi rýchlo zabudnem a o pár dní už ani nebudem vedieť či som ho videl alebo nie. ** ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný v okolí Los Angeles. Konkrétne na miestach Topanga Canyon, San Gabriel Damn a Sanna Ranch. Filmovanie trvalo 21 dní. (Jello Biafra)
  • Počas úvodných titulkov vidíme záber ženského tela, ktoré je pokryté drobnými muškami. Dotyčné telo v zábere patrí herečke Natalie Avital (Darby), ktorá mala počas natáčania celej scény na sebe okolo 5 000 ovocných mušiek. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama