Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daisy Edgar-Jones hraje Kate Coopero, bývalou lovkyni bouří, kterou pronásleduje ničivé setkání s tornádem během jejích vysokoškolských studií a která nyní studuje bouřky na obrazovkách v New Yorku. Její přítel Javi (Anthony Ramos) ji vyláká zpět na otevřené pláně, aby otestovala nový převratný systém sledování bouří. Tam se její cesty zkříží s Tylerem Owensem (Glen Powell), okouzlující a bezohlednou hvězdou sociálních médií, která se vyžívá ve zveřejňování svých dobrodružství při honbě za bouřkami se svou bouřlivou partou, čím nebezpečnější, tím lepší. Jak se bouřková sezóna zintenzivňuje, rozpoutávají se děsivé jevy, které nikdy předtím neviděli, a Kate, Tyler a jejich konkurenční týmy se ocitají přímo v dráze několika bouřkových systémů sbíhajících se nad střední Oklahomou v boji o svůj život. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 7

Recenze (148)

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo tak o půl hoďky kratší a mělo to lepší triky a hlavně nějakou pochopitelnou logiku ohledně toho, s čím si ta tornáda právě pohazují a koho vcucávají, tak  ......  by to pořád byla naivní pohádková komedie o hrdinné meteoroložce, která chce pomoct všem těm ničivým živlem ohroženým lidem a jako vedlejší quest řeší, jestli dát přednost lehce morálně nalomenému kamarádovi nebo vypatlanému meteokovbojovi s dobrým srdcem. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(72/2024) / Ale áno, ako zábavný letný filmík to funguje. Najmä vďaka hlavnej dvojke, Daisy je super, neokukaná tvár a Glen Powell je skvelý match. Možno trochu chýba viac prepracovaný príbeh, väčšina filmu sa točí okolo vzťahu Daisy a Glenna a tie búrky, úprimne sú len taký originálny setting pre ten film. Inak v poslednej dobe nám vlastne vymizli emerichovky a vlastne aj škoda. (7/10) ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Podobné ako v 90kach. Solídne triky, postavy vcelku sympatické (hlavne Daisy, z Powella som neni tak na vetvy ako väčšina Hollywoodu a príde mi mierne preceňovaný), dianie z hľadiska logiky a fyzikálnych zákonov mimo realitu, ale nie až tak hlúpe aby vyslovene kazilo zážitok. Typický letný výplachový blockbuster, pri ktorom mozog vypne a pri ktorom si kľudne môžete ujedať z najväčšieho kýblu popcornu bez obáv, že by vám medzičasom na plátne niečo dôležité uniklo. PS: jednotka za mňa o chlp lepšia, aj keď neviem či zo mňa nehovorí skôr spomienkový optimizmus. 60% ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Zbytečné pokračování již viděného, první Twister byl mnohem lepší, nebýt ho, tak docela dobrý i když se první polovina filmu prokecá. Film nepřináší nic nového. Hned na začátku filmu do očí bijící klišé: potřebujeme nějakou tyč, a světe div se, kde se vzala tu se vzala, hned byla přímo po ruce. Měl jsem větší očekávání po tolika letech od prvního Twistera, čekal jsem více akce, napětí a více lepších trikových efektů , ale po mnoha jiných katastrofických filmech jsem nedostal téměř nic co už bych xkrát neviděl. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Udájně kultovním snímkem z roku 1996 jsem nepolíben. Tohle však byla extrémně nezáživná píčovina a považuji za obrovskou chybu zařadit tohle hovno mezi 7 filmů na 13. víkendu ČSFD. Děj je bohužel jedna nekonečná nuda, kdy parta extrémně plochých a nesympatických charakterů jezdí z místa A na místo B hledat tornáda. Vždy jak tornádo najdou tak následuje jediná koukatelná část s tornádem a potom se zase jede hledat jiné tornádo, přičemž se toto hledání tornád samozřejmě neobejde bez obrovského množstí extrémně špatně napsaných smalltalků, u kterých jsem musel odolávat nutkání si propíchat uši. Takhle to dopadá, když film tvoří lidé, kteří mají sotva dvojciferné IQ. Je to hloupoučké, otravné a debilní s absolutně klišoidním a ubohým závěrem, jehož zařazení mě ovšem u podobného kusu hovna ničím nepřekvapilo. [5 %] ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Po tom, čo prvé tornádo spustoší miestne mesto, je záber na muža, ktorý upratuje trosky zo svojho domu a berie do ruky hrnček na kávu s nápisom Minari. Minari (2020) bol Chungov film nominovaný na Oscara, ktorý režíroval. (EvilMatus)

Související novinky

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Twisters přináší smršť do kinosálů

Twisters přináší smršť do kinosálů

22.07.2024

Katastrofický dobrodružný snímek Twisters, volné pokračování legendárního blockbusteru Twister z roku 1996, má nyní za sebou první víkend od svého nasazení do amerických kin, a jak se zdá, hlavy u… (více)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

25.06.2024

Drazí ČSFĎáci, s velkou radostí vás tento rok opět zveme na Filmový víkend ČSFD, který se dočká již 13. ročníku. Náš vlastní malý filmový svátek se bude konat od pátku 2. srpna do nedělního rána 4.… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Reklama

Reklama