Reklama

Reklama

Emma Lloydová má svůj pořad v rádiu, v němž radí posluchačům s láskou. Vypracovala několik bodů, včetně testu kompatibility, a svého vědeckého postupu se striktně drží. Zapomíná však na opravdovou bezhlavou zamilovanost. Sofia, která si má brát hasiče Patricka, Emmu poslouchá a začne mít o svatbě pochybnosti. Zavolá doktorce Emmě do studia a na základě jejich rozhovoru svatbu zruší. Patrick to nechápe, je smutný a na doktorku Lloydovou pěkně naštvaný. Aby se Patrick Emmě pomstil, požádá syna sousedů, aby se naboural do systému úřadu a zadal tam, že Patrick Sullivan a Emma Lloydová jsou manželé...  Emma je zasnoubená s Richardem, který vydal její knihu. Najednou na úřadě zjišťují, že se nemohou vzít, neboť Emma je údajně vdaná. Emma považuje tento údaj za chybu systému, ale napravit to může jedině tak, že musí vyplnit spoustu formulářů, které má podepsat jak ona, tak i její manžel Patrick Sullivan. Emma se hned za Patrickem vydá a chce mu vysvětlit situaci. Patrick pochopitelně ví, oč jde, a dělá nechápavého, přičemž se mu podaří Emmu opít. Emma se ráno probudí v Patrickově bytě, což ji vyděsí a bez formulářů spěchá do práce. Dokumenty jí později přinese Patrick s tím, že už domluvil i schůzku u notáře, a doprovodí ji na ochutnávku dortů. Patrick je příjemný bezprostřední muž, pravý opak Richarda. Ten se chtěl sice Emmě pomstít za zničení života, ale pak se do ní zamiloval. Emma se dál drží striktně svého vědění, ale začíná být zmatená pocity, které dosud nezažila... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

StrYke 

všechny recenze uživatele

Další z klišovitých romantických "komedií", opět načrtnutá podle stejné osy, která se pomalu začíná stávat synonymem k romantickému subžánru komedie a nedivil bych se, kdyby se všechny takové filmy začaly označovat za remaky (jediný rozdíl by bylo jiné herecké obsazení a nepatrné detaily, které ale nedokáže poupravit většina tvůrců v téhle branži). The Accidental Husband se však dokázala v těch drobnostech odloupnout od skály neoriginálních a trapných filmů a díky svému rozložení postav (mimochodem ve skvělém podání hlavní trojice - Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan, Colin Firth -, která dohromady odvádí opravdu výborný herecký výkon) dostává svého diváka do situace, kdy si není stoprocentně jistý, jak film skončí. Já nebudu spoilerovat, ale můžu říct, že mě konec filmu mile překvapil. Ale co je hlavní, není tu žádný záporák. Jsou tu jenom dva "sympaťáci", kteří jsou zamilovaní do necitlivé (v podstatě) doktorky, která jednomu z nich zničí svatbu. Samozřejmě že tahle "drobnost" bude ve 20 minutách, možná ani ne, úplně vypuštěná a děj se začne soustředit na coby humorné scény, které opět shazují film do stereotypních nížin šedi průměru. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Uma Thurman mi nikdy nesedla. Colin Firth ujde, ale obejdu se i bez něj - a do této role mi příliš nepadl. Bylo mi jasné, že to bude klasická romantická komedie, co nemá hlubší myšlenku a stihnu se u toho i nudit. Očekávání se mi splnila. Takže abych se přiznala, proč jsem vůbec film zapla (a ještě k tomu s dabingem) - za vším je Jeffrey Dean Morgan, kterého jsem si díky seriálu Supernatural oblíbila. A ten český dabing dokáže stále překvapit - dlouho jsem totiž neslyšela horší, brr. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Scénář vařící polévku z vody, co má nasitit milovníky romantiky se moc nepodařil. Pokud by scénaristé byli kuchaři, s jejch výplodem by neuspěli ani v hladem sužovaném Somálsku, natož na bohatem Severu. Režie je zase, pokud zustaneme u srovnávání s jídlem, takový ten pravý hospodský smažený sýr s extra mastou oblouhou a málem prošlou tatarkou. Jen to obsazení se podařilo-to bych po tak mizerném žrádle přirovnal ke třem dobře vychlazeným jedenáckám Staropramen. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nevim čím to je,jestli tím vším co se na mě okolo valí a potřeboval sem trochu oddechu,ale mě se Accidental Husband nad očekávání líbila a dobře sem se pobavil.A to i přes fakt,že příběh je již tisickrát viděným a divák již od začátku přesně ví co se bude dít a jak to na konci dopadne.Pro mě příjemné překvapení,na které se rád podívám znova...velmi pěkné 3 a 70% ()

Meleth 

všechny recenze uživatele

Chci zpátky tu hodinu a půl mýho života! To byla snad ta nejhorší romantická komedie, kterou jsem kdy viděla. Nechápu Umu, že takovou roli vůbec vzala... Colina, že má ty nervy si zas a znova zahrát tuhle unylou postavu... Takže moje 1* je pro Jeffreyho a v tomhle případě jen proto, že je to kus chlapa.... protože o nějakém hereckém či filmařském umění se tu opravdu mluvit nedá. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, keď zmoknutá Emma (Uma Thurman) príde za Patrickom (Jeffrey Dean Morgan), má ešte dole v reštaurácii pery narúžované na červeno, ale kým vyjde hore na poschodie, tak už má pery bez farby. (nirvana91)
  • Jeden večer má Emma (Uma Thurman) obě ruce pomalované hennou. Když ráno u otce snídá, má ruce čisté. "Tetování" hennou ovšem vydrží nejméně 10 dní a není lehké ho smýt. (ČSFD)
  • Film byl uveden přímo na DVD díky bankrotu distribuční firmy Yari Film Group. (Terva)

Reklama

Reklama