Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

himor 

všechny recenze uživatele

Áno áno, nieje to objektívne, ale ajtak musím dať 5, lebo je to Rob Schneider predsa!!! Kto nemusí tohoto herca, tak nech si to ani nepúšťa a ide si radšej von zabehať. Ale ostatní sa pobavíte celkom dostatočne. Ako aj jednotka, aj dvojka mala pramalý príbeh, ale to je fuk, lebo to zase zachraňuje trulo Robo. Otrasné ženské mi prišli kurevsky vtipné, dementný Eddie Griffin mal parádne reči. Ako bavil som sa super, škoda že nieje trojka...NATOČIŤ!!! A malé P.S.: jedno meno mi navždy zostane v pamäti: Kopulopulos - grécky džigolo. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Upřímně si to zaslouží totální odpad, jednu * dávám jen za Hannu Verboom a její hot scénu v prádle. Ta minuta byla jediný +, a to je fakt uboze málo. A to mam prosím jedničku celkem rád. Tady se to hemží fekal humorem, příšerným nescénářem a ještě horším Schneiderem. Obejít obloukem a pustit si vtipnou jedničku. ()

Reklama

Manas50 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl dost ujetý, ale celkem vtipný, takže jsem od tohoto druhého dílu čekal jen hromadu úchylných vtipů, bez trochy vtipnosti. Překvapivě to tak hrozné nebylo, půlka vtipů je trapas, druhé pulce vtipů se dá i trochu zasmát, takže to nebylo až tak hrozné. Rob Schneider se docela snaží hrát, není to můj oblíbenec, ale ani mi nějak nevadí. Nakonec je z toho ale stejně ve výsledků jen podprůměrná komedie, která mě zabavila jen jednu před spaním, když jsem nemohl usnout. 40% ()

LAminator 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě film zklamal kvlitních vtipu k zasmání je zde mnohem mín než v 1 a těch horších zase víc :-( vtip stylu ze se někomu kočka zahryzne za koule a on sni pak mlatí o dveře aby se pustila mi příjde až moc ubohý 1* davám za těch pár vtipu co za něco stojí a 2* davám za herce co hráli v prvím filmu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Schneider mi nikdy moc nevadil, ostatní herci jsou v poho, pěkná Hanna Verboom (zde hraje Evu), občas jsem se zasmál -moře trapného a fekálního humoru, snaha o zápletku/// Jednička byla průměr, tohle je slabší. I přesto se jedná o (ne)pěknou oddechovou komedii, kterou buď přežijete a nebo ji neustojíte (doporočuju u filmu nejíst), v každém případě si odpočinete. Nejvíc se mi líbili samotní herci, převleky Eddieho Griffina a vůbec scénky s ním. Naopak ženský jsou stejně jako v jedničce dost *****. Přesné slovo mě nenapadá, ale raději nechtějte vidět. Jo a co myslíte o čem bude třetí díl?/// Celkem 46%/// ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)

Reklama

Reklama