Reklama

Reklama

Hlas smrti

  • Kanada White Noise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

genetique 

všechny recenze uživatele

'White Noise' sa oplatí pozrieť via aj dvakrát a určite ostať pri jednotke. Tiež mám problém s duchárskymi snímkami a tento sa nesnaží aspoň za každú cenu vyľakať a hrať sa na horror storočia. Ide aj o viac, čomu prispieva výborný Keaton spolu s partnerom, neočakávaným koncom. To, že to bolo trošku rozťahané a klišé, sa dá odpustiť. 75%. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nápad filmu je úplne skvelý,ale úplne nevyužitý..!Začiatok sa nesie v sľubnom"duchu",ktorý má dobrú atmosféru tak ako snaživých hercov!Avšak po pár minútach padá tento snímok ako domček z kariet-rúti sa atmosféra,herecké výkony...Z nadpriemerného snímku sa stáva"B"horor!Je to veľká škoda,ak by sa tohto snímku chytil niekto snaživejší a lepší určite by šlo o blockbuster..! ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Duchariny ako horory nemam az tak rad ako ostatne horory /strasidelne domy, sci-fi, vrazdiaca fauna ....../. No ale aspon sa tento neberie az tak smrtelne vazne a nepovazuje sam seba za najlepsi horor na poli duchov. A tematika "signaly ze zahrobi" je sama o sebe dost hororova. A to mi je sympaticke. 69 % ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, na co si všichni opět stěžujete a posouváte tenhle film na druhou kolej, když on přitom uhání orient expresem přímo na druhý břeh (za obrazovku). Rozhodně se nedá říct, že bych se od začátku filmu nudil jako ostatní, naopak. Už od ranných záběrů na zrnící obrazovku a šumícího rádia, mě chytalo podivné mrazení v zádech a doslova jsem se přilepil na obrazovku, což jsem neměl dělat, páč mě pár lekaček opravdu dostalo. Režisér v podstatě nemá koho dirigovat, zcela si vystačí s rozladěnou televizí, kde neni nic pořádně vidět a s pořádnou porcí zvukového guláše, po kterém vám rozhodně nebude chutnat, a to je podle mě setsakra dobrý. Zkrátka vše vygraduje tak, jak má a skvěle se pobavíte, teda pokud se rádi bojíte. A to, že Faye chce hledat u duchařských filmů logiku, a tady ji zrovna nenašla, mě zcela upřímně pobavilo. Takže jen pro připomenutí Faye, logiku u duchařiny určitě nenajdeš. A vo tom to je... ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

No, kdybych předtím neviděl Felliniho kousek Ginger a Fred, ve kterém vystupuje dvojice pošahaných šarlatánů, kteří nahrávají hlasy mrtvých, možná bych mohl brát Hlas smrti vážně... Takhle se omlouvám, ale je to už dlouho co jsem se u filmu podobně šklebil a ošíval. Michael Keaton, který kdysi explodoval v Burtonově Beetlejuicovi, tady chodí jako tělo bez duše a to, že je posedlý myšlenkou znovu se setkat se svou mrtvou ženou, do které je osudově zamilovaný, jsem mu upřímně nevěřil. Nezáživná béčková produkce, hodná tak na Novu v pátek ve dvě ráno. Nevyděsí, nepřekvapí, zklame... 30% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Příběh je založen na vědecky potvrzeném fenoménu EVP (Electronic Voice Phenomenon), podle kterého mrtví lidé promlouvají k živým prostřednictvím televize nebo rozhlasu. (imro)
  • Pro režiséra Geoffa Saxe byl snímek debutem na poli celovečerních filmů. Do té doby se věnoval jen televizi, pro kterou natočil například sci-fi Doctor Who (1996) či Othella (2001). (imro)
  • Kvůli filmu vznikla v Anglii stejnojmenná produkční společnost na jedno použití. (imro)

Reklama

Reklama