Reklama

Reklama

Hlas smrti

  • Kanada White Noise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný thriller. Námět má film zajímavý. Bohužel se po zhruba polovině začíná ubírat jiným směrem než bych si přal. i z torjice zlých duchů šlo určitě vytřískat daleko víc. Michael Keaton. No nevím. Kromě Beatlejuice jsem ho neviděl hrát jinak než , jak bych to napsal, ospalce. Hlas smrti má pár solidně odvedených scén a velice dobrý střih. Jenže to je málo. Takže hodnotím jako lepší průměr. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nápad filmu je úplne skvelý,ale úplne nevyužitý..!Začiatok sa nesie v sľubnom"duchu",ktorý má dobrú atmosféru tak ako snaživých hercov!Avšak po pár minútach padá tento snímok ako domček z kariet-rúti sa atmosféra,herecké výkony...Z nadpriemerného snímku sa stáva"B"horor!Je to veľká škoda,ak by sa tohto snímku chytil niekto snaživejší a lepší určite by šlo o blockbuster..! ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet o možnostiach komunikácie živých s mŕtvymi. Hlavne zo začiatku má film veľmi slušnú atmosféru, ktorá dáva nádej, že príbeh bude v sebe umne kombinovať zdržanlivú fabuláciu zmixovanú so slušnou porciou "touch of reality". Žiaľ v druhej polovici sa ale film zvrháva so svojou scenáristickou vykonštruovanosťou, ktorá je poplatná zbytočne predramatizovaným minipointám, do série duchárskych príbehov, kde potreba šokovať pretláča do popredia viaceré klišé, ktoré potom postavy ako aj dej posúvajú po viac-menej odhadnuteľnej trajektórii. Napätie sa vytráca a ostáva iba zvedavosť ako to celé skončí. 70% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, ještě jako relativně malej, jsem tenhle film viděl a znamenal pro mě jeden z nejděsivějších hororových zážitků vůbec. Po letech jsem na White Noise úplně zapomněl, ovšem nervydrásající konec mě film hodně rychle připomněl. A bál jsem se. Opravdu, opět jsem se po dlouhé době u hororu bál. White Noise je krásným příkladem toho, že strach z neznáma je vůbec ten nejúčinnější. A i přestože film obsahuje hromadu hovadin, lekačky a všemožné zvukové efekty fungovaly i tentokrát. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Další z hororů. Další z filmů, které stačí vidět jednou a pak už ne. Horory opravdu nejsou můj šálek čaje (ale najde se pár výjimek, co se mi líbí), tenhle Hlas smrti mě taky nijak nedostal. Ano, je tam pár scén, kdy se opravdu leknete, Michael Keaton odvádí docela dobrý výkon a také téma není nejhorší, ba dokonce je zajímavé, ale při sledování filmu jsem se nudila a vidět znova to opravdu nepotřebuju... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Kvůli filmu vznikla v Anglii stejnojmenná produkční společnost na jedno použití. (imro)
  • Snímek nevznikl podle stejnojmenné novely Dona Delilla. (imro)
  • Pro režiséra Geoffa Saxe byl snímek debutem na poli celovečerních filmů. Do té doby se věnoval jen televizi, pro kterou natočil například sci-fi Doctor Who (1996) či Othella (2001). (imro)

Reklama

Reklama