Reklama

Reklama

Hlas smrti

  • Kanada White Noise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Faye 

všechny recenze uživatele

Jonathan se dozvídá, že se ho ze záhrobí pokouší kontaktovat jeho zavražděná žena. Zrnící obrazovka s hlasy z druhého břehu a „věci, co se ještě nestaly“, se pro něj stávají posedlostí (silně návyková záležitost), jenže„Všechny ty zvuky nemusí být pěkné, všechny ty zvuky nemusí patřit Anně.“ A hlavně, nemusí být správně pochopeny. Duchařské filmy mám ráda, ale potřebuji v nich, alespoň náznak nějaké trochu přijatelné logiky. A tady jsem ji opravdu nenašla. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Vyborny ducharsky thriller, postaveny na pomerne originalnim napadu. Prvni tri ctvrtiny filmu vemi pomale buduji temnou atmosferu, ale bohuzel zaver to cele trochu strhava k levnejsim snimkum. Hodne me nadchlo technicke zpracovani - zadne silene cviky s kamerou a ultrarychli strih, ale vse naprosto precizni, s velkym durazem na detail. Poslednim, a velkym, plusem je Michael Keaton v jedne ze svych vubec nejlepsich roli. Rozhodne jeden z nejlepsich snimku, ktery v soucasne ducharske vlne vzniknul. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Půlku filmu je atmosféra povedeně hutná, druhá půlka filmu po pomalém rozplétání příběhové linie začíná být poněkud silně nudná a vás napadne, jestli záchrana v podobě pointy přijde včas a přesvědčí nás o tom, že to zase tak špatné neni. Ale pointa je kravská, žádná, nesmyslná...budete koukat!! Po filmu jsem byl dost nasranej, velká škoda promarněnýho potenciálu. Jednou větou: Doporučuju vám pustit si bonusy, uvidíte podivné dva důchodce, jak lezou po baráku a snaží se nám namluvit, že pomocí EVP komunikují s duchy?? Sranda? Nevim! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Možná jen špatný rozpoložení při sledování, ale nemohl jsem si pomoct. Mně to přišlo neskonale zdlouhavý a nudný. Musel jsem to dávat na třikrát. Zaujalo mě to maximálně nějakou tou lekačkou, nápad mi přišel nezajímavý a celkově to bylo dějově dost nezáživný. Závěr nemůžu pochválit už vůbec, velká slabota. Ono to má i pokračování? 40% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Duchariny ako horory nemam az tak rad ako ostatne horory /strasidelne domy, sci-fi, vrazdiaca fauna ....../. No ale aspon sa tento neberie az tak smrtelne vazne a nepovazuje sam seba za najlepsi horor na poli duchov. A tematika "signaly ze zahrobi" je sama o sebe dost hororova. A to mi je sympaticke. 69 % ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Snímek nevznikl podle stejnojmenné novely Dona Delilla. (imro)
  • Příběh je založen na vědecky potvrzeném fenoménu EVP (Electronic Voice Phenomenon), podle kterého mrtví lidé promlouvají k živým prostřednictvím televize nebo rozhlasu. (imro)

Reklama

Reklama