Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Jud Law je sympaťák i dobrý herec, takže sebavedomého lovca ženských skalpov mu hravo uveríte. Každodenná dôkladná hygiena, trošku deodorantu s ktorým to netreba preháňať, no a to najdôležitejšie - sako a topánky od Gucciho - z výpredaju samozrejme. K tomu ružová košeľa..., nie, nebojte sa, vaša mužnosť tým neutrpí. No a hotovo, vyrážame na lov... Neustály kontakt s divákom v podobe Lawových monológov, pri ktorých hľadí do kamery, vyvoláva pocit, akoby rozprával práve s vami. To je práve to, čím sa film odlišuje od hromady podobných, pretože aj tu je osud sebavedomého lovca od začiatku čitateľný a je len otázkou času, kedy spadne na hubu. Jud Law je herecky rovnako sebavedomý ako jeho postava a napriek niekoľkým známym tváram v menších úlohách, je to hlavne jeho film. Slabšie štyri. 70%. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem takovou tu klasickou americkou průměrnou komedii.. Dostala jsem ale něco úplně jiného a jsem z toho nadšená :) Jude Law skvěle zahrál zlatíčko Alfieho, byl vážně neodolatelný a všemu jsem uvěřila. Ty jeho komentáře směřované k divákům byly vynikající, bez nich by to ani zdaleka nebyla taková bomba. Jeho několik filmových sexuálních partnerek bylo zvoleno opravdu dobře, přičemž Susan Sarandon a Marisa Tomei, kterou mám v poslední době v oblibě víc a víc, byly vážně úžasné! To vše doprovázela nádherná hudba, která do každé situace pasovala jako ulitá, a krásný zajímavý střih. Myslím, že nemám co vytknout :) Mimochodem, ze začátku mi Alfie silně připomíná Barneyho Stinsona :D :)) ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Jude Law mi v tomhle filmu velmi připomínal jednoho kamaráda. Naštěstí jen úsměvem. Alfie žije v přesvědčení, že nejen ženy, ale i celý svět byl stvořen výhradně a pouze pro něj a podle toho se i chová. Jenže čím větší iluze, tím bolestnější prozření, a tak i on jednoho dne s úžasem zjistí, že s chlapeckým lookem na věčné časy počítat nemůže, že člověk nedostane vždycky to, co chce, že jeho život je pustý jak lednička na konci víkendu a že si tak dlouho sveřepě hájil svou svobodu a nezávislost, až najednou nemá nikoho, kdo by ho měl rád. Dokonce i solidní kamarád Marlon-Foreman (!) od něj dá raději ruce pryč. Zajímavě pojatý snímek založený na monologu postavy ke kameře o povrchnosti, sobectví, užívání si, a o tom, že není všechno zlato, co se třpytí. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Film mi je veľmi blízky svojím obsahom a s Alfiem mám toho veľa spoločného. Nie raz som sa pri filme usmial a zamyslel nad konaním hlavnej postavy. Robil som tak hlavne preto, lebo som sa na jeho mieste videl ja sám. Veľmi pohodová atmosféra srší z filmu i keď občas to prituhne. Sienna Miller je prekrásna. Som spokojný a rád si pozriem znovu. 75% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemám potřebu být nejbohatší mrtvola na hřbitově." Jako individuum, minimálně opouštějící bezpečí rodinného krbu, si užívám filmy o lidech, kteří dokáží proměnit v zábavu každou minutu svého života. Třeba takový Alfie s navoněným "Big Benem" je hodně příjemný společník, když nestydatě klátí naivní blondýnu, svobodnou matku či korpulentní paní domácí. Je s ním velká zábava a o to horší je, když čítankově bezcitný seladón bez varování přejde do role ukňouraného moralisty. To pro mne nastává čas odpadávání jednoho cípu hvězdy za druhým a z původně nadšeného hodnocení nakonec zbyl pouze koukatelný průměr. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Alfie (Jude Law) rozpráva svoj príbeh vlastnými slovami. Dosiahlo sa to využitím techniky používanej v 60. rokoch, kde postava oslovuje diváka priamo. Jude Law sa preto objavuje v každej scéne filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama