Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Fantastický Jude Law ve filmu, který balancuje na hraně hořké komedie a morálního poselství. Nicméně, obojí ve filmu docela funguje, jen chvílemi se to tluče (nepochybuji ovšem, že se slabším hercem v hlavní roli by to byla nešťastná žánrová kombinace). Výsledek je mírně roztřesený, ale rozhodně sympatický, ať už pro mnohé opravdu trefné postřehy a nebo pro konec, který jde svým způsobem proti žánru. Takových pěkných 70%... ()

Charlizee 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se neměla dívat na originál a remake hned po sobě.. Měla jsem tendenci pořád srovnávat, chyběla mi elegance původního snímku, tento Alfie byl až moc přímočarý. Navíc mě nic nepřekvapilo - po formální stránce se jedná téměř o čistou kopii.. Co se příběhu týče, proběhlo pár úprav, psychologie postav nebyla tak důkladně propracovaná a především chyběl jeden zásadní moment prvního Alfieho, který s divákem (a dokonce i s hlavní postavou) vyloženě otřese. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemám potřebu být nejbohatší mrtvola na hřbitově." Jako individuum, minimálně opouštějící bezpečí rodinného krbu, si užívám filmy o lidech, kteří dokáží proměnit v zábavu každou minutu svého života. Třeba takový Alfie s navoněným "Big Benem" je hodně příjemný společník, když nestydatě klátí naivní blondýnu, svobodnou matku či korpulentní paní domácí. Je s ním velká zábava a o to horší je, když čítankově bezcitný seladón bez varování přejde do role ukňouraného moralisty. To pro mne nastává čas odpadávání jednoho cípu hvězdy za druhým a z původně nadšeného hodnocení nakonec zbyl pouze koukatelný průměr. ()

Magneto 

všechny recenze uživatele

Aaaaaa...práve som to dopozeral a vážne neviem čo presne si o tomto filme mám myslieť. Zo začiatku "klame telom". Vyzerá to na inteligentnú a zároveň jednoduchú komédiu o záletníkovi, ktorý sa nakoniec zmení a nájde lásku svojho života...Ale to je len prvá tretina filmu...Ďalej to už pokračuje v omnoho depresívnejšom a hĺbavejšom štýle a úplne posledná scéna ma na prekvapenie dosť oslovila a to som od takého filmu absolútne nečakal. Mám rád takéto prekvapenia, bolo to osviežujúce a poučné. Filmom sa mihne plno krásnych žien a Alfieho komentáre ma zo začiatku vážne rozosmiali. Jude Law opäť predviedol úžasný výkon a rola neodolateľného zvodcu mu ide na jedničku. Jediné čo sa tomuto filmu dá vytknúť je asi nevyváženosť a schizofreničnosť...Ale na druhej strane je to možno vec, ktorá robí z tohoto filmu záležitosť ktorá vytŕča z rady a uspokojí hlavne chronických zmenených "záletníkov" :-) ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Alfieho rozmlouvání s diváky sice představuje zajímavou inovaci, avšak na druhou stranu také plně neumožňuje se ponořit do děje a emocí filmu. Přitom právě poslední cca třetina snímku, kdy Alfieho dialogy s kamerou takřka vymizí, funguje na výbornou a především díky ní a přesvědčivému Jude Lawovi, který zvládl na výbornou všechny roviny své role, "Zlatíčko" vybočuje z hladin průměru. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Režisér Charles Shyer sa nechal inšpirovať filmom Ťažký deň (1964), podľa ktorého nosil Alfie priliehavé obleky, podobne ako kapela The Beatles v ňom. Jude Law dokonca pre svoju postavu požičal aj vlastný hnedý sveter, v ktorom sa Alfie objavil v niekoľkých scénach. (U_S_O)
  • Nia Long, ktorá hrá Lonette, mala v zmluve pre tento film klauzulu, ktorou si vyhradzovala právo nebyť nahá. (Arsenal83)
  • Keď Alfie (Jude Law) ide autom z Manhattanu navštíviť Marlona (Omar Epps) a Lonette (Nia Long), prejde cez Brooklynský most, ktorý vedie na Long Island a nie na sever New Yorku, kde žijú. (Arsenal83)

Reklama

Reklama