Dva a půl chlapa - Série 5 (2007) (série)
Ted WassScénář:
Lee AronsohnHudba:
Dennis C. BrownHrají:
Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell, Ming-Na Wen, Kimberly Quinn, Jud Tylor, Paige Peterson, J.J. RodgersVOD (1)
Alan přesvědčí Charlieho, že by si měl najít ženu víc odpovídající jeho věkové kategorii. Charlie si po počátečním váhání bere jeho radu k srdci a seznamuje se se soudkyní Lindou. Věci však nejdou přesně podle jeho plánu. (TV Nova)
Jeden z nejlepších dílů 5. série. Charlie válí tak moc, že ostatní mu jen dělají křoví. ()
"You had a dream about a train going into a tunnel? That sounds boring. It means what?" ()
Príbeh: Charlieho už prestávajú baviť jeho Barbie známosti na jednu noc a Alan mu teda dohodí rovesníčku. Charlie s tým najskôr bojuje ale potom prizná, že sa mu sudkyňa najvyššieho súdu páčila natoľko, že je ochotný sa kvôli nej nechať aj zatknúť. Prevedenie: Strašne som sa bavil. Najviac ma bavilo to prehodenie rolí kedy bol na koni Alan a Charlie zo seba robil stroskotaného idiota. 94% ()
- Prostitútka Heidi Jones (Paige Peterson) nie je v záverečných titulkoch uvedená menom, len profesiou. V tomto seriáli to spravidla bolo vždy práve naopak. Postavy mali v titulkoch uvedené meno aj vtedy, ak aj nepadlo počas celej epizódy ani v jednom dialógu. (Real Tom Hardy)
- Táto epizóda potvrdzuje, čo bolo povedané v epizóde Velký ptáci, pavouci a máma, a síce, že Charlie (Charlie Sheen) sa bojí len vtákov vo vnútri a vtáci vonku mu nevadia. (Real Tom Hardy)
- Pieseň, ktorú si Berta (Conchata Ferrell) v kuchyni pospevuje a tiež Charlieho (Sheen) veta predtým, odkazuje a paroduje kovbojskú ľudovú pieseň "Home on the Range" od Daniela E. Kelleyho a Brewstera M. Higleyho z roku niekedy okolo 1870s. Pieseň je mnohými považovaná za hymnu Divokého západu. (Real Tom Hardy)