Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alan se s bratrem do krve pohádá kvůli misce, která se Charliemu nelíbí a odmítá ji mít ve svém domě. Alan s Jakem se odstěhují k Evelyn. Jak ona, tak její přítel Teddy jsou z toho upřímně nešťastní, a tak společně vymyslí lest, která bratry opět sblíží, a Alan se k Charliemu vrátí. (TV Nova)

Zajímavosti (7)

  • Po závěrečném návratu k Charliemu (Charlie Sheen) si Alan (Jon Cryer) prozpěvuje píseň „Our House“ od kvarteta Crosby, Stills, Nash & Young. Jakmile Alan zjistí, že se jeho pokoj proměnil v kulečníkovou hernu, začne Charlie parodovat skladbu „Our House“ od skupiny Madness. (ČSFD)
  • Misa s najväčšou pravdepodobnosťou rozhodne nebola ručne vyrobená na ostrove Macao. (Real Tom Hardy)

Dva a půl chlapa - Ježkovy voči, to je kost (2006) (epizoda) (S03E19)

  • Časť deja sa venuje tomu, že Alan (Jon Cryer) údajne mení nábytok v dome. Spomenie sa, že minulé leto (2. séria) sa vymenila okrová pohovka a tiež, že stolík vedľa je nový. Toto je naozaj pravda, nakoľko so začiatkom tretej série sa farba pohovky naozaj zmenila z okrovej na tmavo-zelenú, ako ju vidíme teraz. Stolík je však identický a nezmenený. Rieši sa aj lampa; tá sa taktiež dizajnovo menila od prvej série, avšak tienidlo bolo vždy rovnaké, t.j. okrovej farby, aby pasovalo ku pohovke. Túto zmenu pohovky Alan spomína aj v epizóde Kožená výbava je v pokoji pro hosty. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama