Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 7 (2009) (série)


Zotročení do třetího kolena (S07E02)

(epizoda)
  • USA Whipped Unto the Third Generation

Obsahy(1)

Charlie si stěžuje Chelsea, že Alanova přítelkyně Melissa dělá vše pro to, aby se k nim nastěhovala, ta si ale myslí, že by měl Alana víc podporovat. Melissa pak skutečně začne po Charliem chtít, aby s ním mohla bydlet, chce si přivézt nějaký svůj nábytek. Charliemu nezbude než souhlasit. Soužití mu ale jde pěkně na nervy, což vyvrcholí velkou party, kterou Alan s Melissou uspořádají v jeho domě. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Beep! Hello, Charlie? It's your mother. Remember me? The woman who carried you in her womb for roughly seven and a half months? Anyway, I'd say call me, but what's the point? I've long since given up expecting any kind of consideration or.." ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie si začína uvedomovať, že Alanova priateľka Melisa u nich už vlastne býva. Všetko eskaluje keď na Chelsein príkaz dá bratovi voľnú ruku v dome na čo obaja skončia v hotelovej izbe a domu vládnu ženy. Ale iba do doby než sa medzi ne nevrazí kôl. Prevedenie: Ewelyn je na vrážanie kolov medzi ľudí tá najvhodnejšia osoba. Chválim výber. 90% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Hotel, v ktorom Charlie (Charlie Sheen) nocuje, sa podľa exteriérového záberu nachádza v Long Beach, pomerne ďaleko od Malibu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno