Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po rozchodu s Chelsea hledá Charlie dočasnou úlevu v kouření marihuany s Bertou, musí toho však nechat, protože má vidiny s přízraky bývalých milenek. Alan doufá, že se více sblíží se synem Jakem, když spolu pojedou do Sacramenta, kde žil otec jeho bývalé ženy Judith, který zemřel a odkázal mu starobylé stojací hodiny. Plány, které cestou Alan s Jakem spřádají, co všechno si za peníze z dědictví pořídí, vyjdou všechny vniveč, když hodiny omylem zničí. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Alanov bývalý svokor mu po smrti odkázal drahé starožitné hodiny. Problém je, že pre ne musí ísť do Sacramenta a na cestu si vzal svojho syna aby sa zblížili. Charlie nevie zabudnúť na Chelsee a tak mu lekárnik predpíše trávu na upokojenie. Prevedenie: Alan a jeho zbližovacie taktik zjavne nezaberajú na puberťákov. A Cherlie zrejme už dlhšiu dobu nebol sfajčený lebo mal extrémne stavy spojené s radosťou aj úzkosťou v jednom. 92% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Neber si to špatně, Alane, ale to bych si radši po klystýru javorovým sirupem sed holou prdelí do mraveniště !!" - "Tohle sis teď nevymyslel, že ?!" - "Nené, už dřív jsem vymyslel dlouhej seznam věcí, který bych dělal radši, než bejt s tebou delší dobu v uzavřeným prostoru.." ;) ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Kbelík s kuřetem, který je položený na stole v jednotlivých záběrech, mění svou polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama