Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A zase su u toho. Nechápu, čím si snímek "zasloužil" tak mizerné hodnocení. Je snad jasné, že Hříšný tanec byl a vždy bude pouze jeden a ti, co čekají, že se tomuto filmu snad dokonce podaří jen přiblížit legendárnímu snímku, nebo si myslí, že se bude jednat o jakési "nepsané" pokračování, jsou, jemně řečeno, nepatrně naivní. Název Dirty Dancing: Havana Nights má za úkol jediné. Přilákat na film lidi, kteří půjdou jen po názvu. Kdyby se film jmenoval úplně jinak, možná by měl i vyšší hodnocení, protože by ho pořád někdo nesrovnával s Hříšným tancem. Cílený marketing. Ten jsem já přeskočila a na film jsem se chtěla podívat především kvůli Diegu Lunovi a exotickému prostředí. Jasně, samotný příběh je ta nejsladší limonáda, s několika prvky, které jsou totožné s Hříšným tancem. Ona, krásná, mladá, z dobré, movité rodiny. On, obyčejný, nuzný, v chudých poměrech vyrůstající mladík živící se poctivou prací. Nejdřív rodiče nebudou s tímto vztahem souhlasit, ale nakonec se umoudří a usoudí, že nejdůležitější je dceřino štěstí. Mně se ale tato, možná lehce naivní, sladká romantika líbila. Scénář je velmi obstojný, tance krásné a smyslné a Diego Luna je "incredibly hot":) A Patrick Swayze v roli tanečního instruktora vypadá pořád výborně, na to, kolik let uplynulo od jeho poslední zvedačky s Bejby:) ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl obrovský kolaps, od výborné jedničky, kterou mohu vidět stále a stále dokola natočí druhý díl, který ve všem selhal. Hlavní „herecká“ dvojice je dosti nesympatická a vůbec to mezi nimi nejiskří, žádná chemie, no prostě nic, nedalo se na ně vůbec dívat. Taneční kreace a hudba též kastrální a spíš jsem viděl film, který je nezajímavé a nevěrohodně natočen a tak tak, že jsem to přežil. Kam se poděla dobrá hudba, závěrečný gradační tanec, který mě v jedničce vždy rozpumpoval? Navíc to vypadá jak televizní zpracování, které je hodně zbytečné(tenhle film neměl nikdy vzniknout) a kterou nemohu hodnotit jinak než odpadem, i když mě mini role Patricka Swayzeho potěšila... ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně nemůže být pokračování solidní jedničky. Jako neříkám, že jsem byl z předchozího filmu unešen, ale mělo to aspon slušnou úrovň. Zato tohleto je úplně k ničemu. Brak jak vyšitý! Jediný, ale opravdu nepatrný světlý bod tohoto skvostu je herec Patrick Swayze, který měl v jedničce hlavní roli - zde má vedlejší, ale přesto potěší. To je vše. Nic v tomto filmu nefunguje. Divná dvojice, divné písně a tance hlavně. Proto hodnotím jen na 3% = odpad! ()

Milan25 odpad!

všechny recenze uživatele

Taneční filmy mě nikdy nebraly a zřejmně nikdy brát nebudou. Pokud jsem jedničce dal 1*, tady to prostě musím srazit ještě níž, protože tento film je dokonalá veleblbost s tak trapně klišovitým příběhem, kde se nelze domnívat, že byl natočen jen aby vydělal hromadu dolarů díky shodnému názvu se svým předchůdcem. Společné mají ovšem málo...tanečky a úchylného Swayzeho v krátkém cameu. Romola Garai je mi zde navíc nelidsky nesympatická. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ja som asi jeden z mála na svete, ktorému sa páči viac druhý diel ako ten prvý. Skrátka akúsi horkokrvnosť mám v sebe a aj keď neviem tancovať veľmi štandardné tance a mám radšej voľný štýl, toto bola pre mňa lahôdka s krásnym tancom, krásnou hudbou a prakticky som sa veľmi dobre zabával. Trocha ma mrzel ten koniec, lebo ten koniec skončil neurčito a je vlastne nedopovedaný a to, čo si môžeme my domyslieť nie je zrovna pozitívne, ale zas oceňujem dynamiku a vynechanie zbytočností. Kedže to bolo viacmenej podľa skutočného príbehu, tak mne nevadí ako väčšine komentujúcich, že je to občas tak kontrastné. Slnko, more, pláž, hudba, tanec, ženy, dobré jedlo a pitie, šťastie aj napriek ťažkým podmienkam. Skrátka cesta za volaním svojho srdca. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)
  • Diego Luna (Javier), který se naučil tančit za šest týdnů, přiznal, že normálně nejlépe tančí, když má v sobě několik piv. (Bauer)
  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)

Reklama

Reklama