Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Nech si tvrdí, každý čo chce ale za mňa je to najlepšia časť z celej trilógie. Fajn nápad a aj celkom slušné spracovanie. Herecké výkony sú veľmi dobré. Samozrejme nečakajte od toho niečo extra ale na zabitie času a vystrašenie deti, keďže dospelého človeka to nevystraší je celkom fajn. Celkové hodnotenie za mňa je 55%. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

U těchto filmů zrovna platí, první díl nejlepší, další díly stojí za nic. Zde je použito alespoň trošku efektů k postrašení, a atmosféra filmu dělá trošku strašidelnější dojem, ovšem tohle ve 2 díle opravdu nelze najít. 2 díl= psycho, 3 díl ten už se pokouší dohnat první ale sami posuďte jak daleko toho dosáhnul. ()

Reklama

dagyšpandr 

všechny recenze uživatele

Podle reakcí ostatních uživatelů jsem čekal pěknou blbost. Nakonec to tak hrozné nebylo. Začátek byl příjemně strašidelný a závěr mě potěšil zajímavou honičkou mezi šatníky. Prostřední část byla sice trošku nudná a plná klišé, ale nakonec dávám solidní 3* zejména díky výpravě a sympatickému obsazení. ()

El Loco 

všechny recenze uživatele

Názov tohto filmu v prvom momente vo mne evokuje spomienku na „východoslovenského dancefloorového mága Bogeymana“. Našťastie je to len náhoda. Boogeyman je celkom solídne zvládnutý B-čkový horor od Ghost Housu Sama Raimiho. Najviac ma zaujala skvelá práca s kamerou, ktorá dokázala absolútne zvýšiť napätie v pravej chvíli. Počas sledovania prvej polovice filmu som sa každú chvíľu pozeral na svoju skriňu, či z nej nevybehne nejaká obluda. Zážitok však neskôr opadáva a keď som prvýkrát zbadal Boogeymana bol som dosť sklamaný. Pripadal mi všelijako len nie strašidelne. Režisér si mohol vziať príklad s Čeľustí, ktoré dokazujú, že divák má sugestívnejší zážitok, kým je „zlo“( žralok, Boogeyman atď.) tajomné, kým ho nevidí . Škoda, že sa nepoučil z chýb iných, tiež sľubne začínajúcich filmov tohoto žánru ako sú Jeepers Creepers či Darkness Falls. Celkovo je to dosť nudný film ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový horor. Začiatok nádejný, no po chvíli za z toho vykľuje len ďalšia hlúposť s dosť nedoriešeným dejom. Od polky filmu mi to prišlo celé dosť zmätené. Ani som nepochopil pointu toho celého divadla, čo sa okolo toho domu odohrávalo. Okrem toho strašne nezáživné, nudné a hlavný herec nie zrovná veľký sympaťák. Ako horor to zlyhalo po všetkých stránkach. 1* dávam za tu "tajomnú" miestnosť, ktorá ako jediná sa snažila nabudiť v divákovi strach. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)

Reklama

Reklama