Reklama

Reklama

700 mil v sedle

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Na divokém západě se rozkřikla zpráva, že se bude konat veliký závod dlouhý 700 mil napříč Amerikou a jako hlavní cena má být vyplacen ohromný balík peněz. Proto se sejde nesourodá skupina lidí: vysloužilý kovboj, zhrzelá lady, sportovec tělem i duší a řidič Pony Expressu, aby změřili své síly a získali tučnou výhru. (Bonton Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dobrodružný pozdní western na motivy skutečné události. Zavede nás na koňské závody napříč prérií. Po cestě účastníky závodu čeká mnoho nepříjemných překvapení a jen pár z nich ho dokončí. Herecké obsazení je docela slušné. Kdo nakonec závod vyhraje a odnese si slíbenou odměnu? Budou všichni hrát fér? "Jak se to startuje?" ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Toho, kdo čeká nějak obzvlášť napínavý závod na koních, film asi zklame. Já jsem na něm kdysi byla v kině kvůli Genu Hackmanovi a nezklamal mě tenkrát ani teď. Film ani Gene. Byl velice sympatiko. Volné tempo vyprávění dalo příležitost krajině, hercům i koním, a i když tohle jistě není vrchol žánru, svou sympaticky odlehčenou "jinakostí" se zařazuje mezi moje oblíbence mezi westerny. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Richard Brooks /Kocka na rozpalene plechove strese/ natocil celkom sympaticky film, ktory je u putovani napriec USA. Ovsem ze nie na autakoch, ale na konoch + treba take uskosky vediet ako prisposobit sa pocasiu /lejaky, sucho/, tolerancia, prekonat prekazky . Hlavne ked si pripocitam Gene Hackmana /Prime Cut, Francouzska Spojka, neskor aj Enemy of the State/ a Jamesa Coburna /Pat Garrett a Billy the Kid od Peckinpaha/. Candyce Bergen bola nadherna + nadherna bola aj priroda : 85 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Koni je fuk, kdo vyhraje. A mně taky." Já se tedy přidám, mně to taky bylo celkem jedno. Mě totiž kovbojové Sam s Lukem bavili svým chlapáctvím, svým škádlením, romantikou s prostitutkami i jízdou na splašené sajdkáře. Ovšem kdyby to jednou nějaký právník nezvládl a já bych se kvůli jeho neschopností ocitl za mřížemi, tak bych oba tyto sympaťáky okamžitě vyměnil za seňoritu Jonesovou, protože ta umí osvobozovat nejlépe. Jinak mě tento závod celkem bavil, ale těch prostřihů na běžící koně bylo zbytečně moc a životní traumata závodníků mě tak nějak nezajímala. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

700 mil v sedle bych westernem moc ani nenazýval, sice zde vystupují zhruba 3 kovbojové, jeden Mexičan, občas nějaká ta šlapka a v hlavní roli koně, ale milovníci přestřelek téměř ostrouhají. 95% času se děj zaměřuje na prapodivný závod na 700 mil a až s blížícím se koncem najednou příjde nečekaný dějový zvrat. Skoro jsem se obával, že se ani nedozvím, kdo že to nakonec projede cílem jako první. 55% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Film je inšpirovaný 700-míľovým vytrvalostným konským závodom z mesta Evanston (Wyoming) do Denveru (Colorado), ktorý v roku 1908 usporiadala Denverská pošta. Víťaz získal prémiu 2 500 amerických dolárov. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa v Novom Mexiku, Nevade a Colorade. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama