Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (162)

sQelle 

všechny recenze uživatele

Bez příběhu, bez zápletky. Kuře, které vyhazuje peníze za sodu, aby vypadalo akčně, ale kdyby otevřelo dveře a vyšlo po schodech, taky by mu to neublížilo. Hloupé prase, ale tak hloupé, že ani vtipné není. A ošklivá "asi" kachna s občas "geniálním" nápadem. Možná by se mi film líbil víc, kdyby byl v akci jako při závěrečné scéně v kině. ()

Al Majda 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Trellínem, animovaný film v letošním roce byl naprosto na h...... Vždycky jsou na to veletraillery, kde jsou kouzelní blbínci, na které se hezky kouká, ale samotný příběh je nakonec pěkná nuda pro dospělého a pro malé dítě naprosto nepochopitelné (např.Valliant , 2.světová válka , nacisti ). K věci, Strašpitlík mě velmi překvapil, hlavně tím, že tam nescházel vtip. Náramně jsem se bavila,obzvlášť věcem,které byli přizpůsobeny zvířecímu životu ve městě, jako místo sekačky kozosekačka, atd., převyprávět vám to nemohu, chjo. Jediná výhrada a to Disneyovská dojácká hudba ala Malá mořská víla, ble :-). Jinak se to celé povedlo,taky bych tomu dala víc než tři hvězdy, ale zas nemůžu být tak hodná, musim si ty hvězdy nechat na větší trhák, ale půl bodu by se mi tu teď hodilo. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Ač matčinému prsu již odrostlý, animované pohádky mám rád. Auta, Příšerky s r.o. nebo Vall-I podle mě strčí pěknou řádku hraných filmů hravě do kapsy. Navíc v poslední době se tyto pohádky profilují jako "zábava pro celou rodinu", tudíž i humor již není tak dětský. Strašpytlík však patří k těm nejslabším. Chatrný děj, hloupý hlavní hrdina, kterému člověk ani nemá sílu fandit a velké "finále" plné mimozemšťanů ničících vše, co jim přijde pod chapadlo, kteří přišli děsiví i mně, natož pak dětem, kterým je film určen... 30% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jako není to úplný propadák, dětem se to bláznivé chaotické pobíhání a pištění asi bude líbit, je tam pár dobrých nápadů a odkazů, ale... právě to bláznivé pobíhání a pištění postaviček, které mi k srdci zrovna nepřirostly, je pro dospělého diváka docela špatně stravitelné. A největší hrůzou byl samozřejmě zpěv. ()

Druby 

všechny recenze uživatele

Po pěti letech od vydání sem se rozhod, že se na tento animák konečně podívám a zjistím, proč sme tak přezdívali naší učitelce ve škole. Myslím, že bych se jí měl omluvit, protože tento film mne dost zklamal. Animace průměrná, příběh tragický, postavy fádní (jediná přísná postava byl Rybíz ;-) - naštěstí stopáž ideální 77 minut - ideální film do školky poo..;-) 25% ***** UPDATE 27/7/2013: Druhé shlédnutí je výrazně lepčejší pokoukáníčko..:-) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Strašpytlík byl po Dinosaurovi (2000) druhým počítačově animovaným filmem, který vznikl ve studiích Walta Disneyho. Chvíli patřil do tohoto studia také megaúspěšný Pixar, který se ale osamostatnil, a proto se i jeho domovské studio pustilo do výroby CGI filmů. (imro)
  • Film byl věnován památce Joe Granta (1908-2005). (Pumiiix)

Reklama

Reklama