Odložené případy - Série 2 (2004) (série)
Tvůrci:
Meredith StiehmRežie:
Kevin BrayScénář:
Veena SudKamera:
Cort FeyHudba:
Michael A. LevineHrají:
Kathryn Morris, Danny Pino, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Nicki Aycox, John Billingsley, Hedy Burress, Jackie Debatin, Blake Lindsley, Ted Sutton, Jamie McShane, Susan Chuang, John Hayden (více)VOD (2)
Policisté vyšetřují případ sériového vraha. V místní rezervaci je nalezeno torzo ženy bez hlavy. První stopy naznačují, že by se mohlo jednat o oběť domácího násilí. O několik dní později je nalezeno dalších osm těl. Policie po dlouhém hledání pochopí, že pachatel musel mít přístup k informacím z policejních zdrojů. Vraha sice naleznou, avšak nejsou schopni ho usvědčit. (TV Nova)
(více)Recenze (3)
85/100 **** ()
Zatím asi jeden z nejlepších dílů tohoto seriálu a rovněž i této série. Zdejší hlavní podezřelý je ztělesněním absolutního ZLA, na kterého nemají ani samotní detektivové. Na první pohled vypadá jako brýlatý tydýt, ale je chytrý, mazaný, bez špetky soucitu a hlavně „velký lovec“, který čte i to, na co ostatní hodili bobek. John Billingsley podal velmi přesvědčivý výkon, samotná epizoda měla po celou dobu pěkně ponurou atmosféru a já se těším a hlavně doufám, že s tímhle parchantem se ještě v budoucnu potkáme znovu a Lilly s ním na ten lov do lesa zajde… ()
"Čítam ich len ja. Nikomu na nich nezáleží. Iba mne. Mimochodom... u mňa v dome nič nenájdete." ()
Photo © CBS Productions
- Názov epizódy je odkazom na film Lovci myšlienok (2004), ktorý bol práve v postprodukcii a v ktorom Kathryn Morris (Lilly Rush) hrá jednu z hlavných rolí. (Arsenal83)