Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Jo, tak přesně takhle má vypadat životopisný snímek o životě rockových hvězd....To co Bohemian Rhapsody nepostrádal byla porce muziky...To co The Dirt postrádá, je naopak velká pecka v podobě známého hitu..Není to však vůbec na škodu . Životopis ve vší syrovosti a brutálnosti. Je tu vše na co si vzpomenete a možná i momenty na které si některé hvězdy této éry vzpomenou jen díky tomuto filmu (Ozzy Osbourne nebude asi rád)).Je to klišé , ale Sex, drogy a rock'n'roll, to je přesně to hlavní co budete zažívat...a sranda to rozhodně nebude.Tohle prostě musíte vidět. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slogan sex drogy a rocknroll nikdy nesedl žádné jiné kapele tak moc, jako právě Mötley Crüe. Je tedy více než zřejmé, že snímek pojednávající o jejich vzestupu, tvrdé muzice a životnímu stylu bude právě v tomto duchu. První polovinu snímku The Dirt tomu tak i skutečně je. Tato část je divoká, bez zbytečných zákrut a má i to správné vysokooktanové tempo, díky němuž Vám dojde, jak šílený život tato kapela vedla. Za zmínku zde rovněž stojí i skvěle nasnímané koncerty a výběr ústředních herců, což výsledný dojem ještě více umocňuje. Je ale vážně velká škoda, že druhá polovina snímku se zvrhne v šablonovitou podívanou o nápravě a cestou za střízlivostí. Jistě, v knize tato část zřejmě nebude tak rušivá, nicméně ve filmu působí vážně hodně uměle a nepatřičně. Kéž by tvůrci snímku tuto část vypustili a věnovali celý počin divokému stylu a tvrdé muzice jako v polovině první. Výsledný produkt by pak určitě vypadal daleko lépe. Ale i přes tento "nedostatek" se jedná o skvělý hudební film, který fanoušky kapely i úplné laiky vtáhne a už nepustí. Skvělá práce! (Netflix) „We wanna knock people on their asses and we gotta give them a show. I'm talking like on stage or in clubs. The fans, they're dying for some anarchy. So let's give it to them.“ ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TO BOJ A JESTLI CHCEME VYHRÁT, MUSÍME JIM UKÁZAT NĚCO, CO JEŠTĚ NEVIDĚLI....“ /// A tak se tihle týpci stali symbolem osumdesátek. Jejich kariéra se nesla přesně ve stylu klišoidního hesla „sex, drogy a Rock 'n' Roll“ a já kvituju, že tahle metrosexuální (glam metalová) grupa aspoň neměla klávesy. Film je takovou podívanou pro dospělejší děti – takže i pro mě. Pánové z Mötley Crüe tak po všech těch knižních biografiích dostali i tu filmovou. Můžeme mrknout na jejich cestu na vrchol, slávu i pády. Místy to je hnusný nakouknutí do jejich třináctejch komnat. Ovšem nejnechutnější kusy tady stejně předvádí Ozzy. Příběh (i film) obsahuje všechno, co taková rocková skupina prožívá a já jen doufám, že těch autobiografickejch filmů nebude přibejvat, protože nejen tady platí – dobrého pomálu! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zakládáme kapelu. Neřešíme, jestli umíme hrát, hlavní je, aby nás žraly holky. 2.) Ozzy mi řekl, že mě život plnej drog, chlastu a nechráněnýho sexu zničí. 3.) Thx za titule ,,coollis“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

mickyreed 

všechny recenze uživatele

O tolik, co mě zlamali nedávní Queen mě Mötley zase překvapili. Film je postavenej přesně naopak. Je tu explicitní nahota, excesy a večírky, žádný "nechceme pošpinit něčí odkaz" přetvářky. Divně filmově vyumělkovaných je pouze posledních 10 minut filmu, Bohemian Rhapsody byl natočenej tak, aby šel lidem na ruku celou dobu a za těch posledních 10 minut (ztvárnění Wembley) si u mě poskočil o hvězdu výš. Tady jsou to ale prostě poctivý 4 hvězdy bez kompromisů. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Ta hudba je strašná, ostatně jako většina rockové produkce 80. let s kousky jako Whitesnake nebo Europe, Kiss etc. Je zajímavé, že i takovou sračkou se daly vyhrávat hitparády. Každopádně to klukům umožnilo dělat spoustu zábavných věcí jako třeba šukat, co se hýbe, jezdit rychle a zběsile, fetovat a demolovat hotely. A právě část o jejich trávení volného času je maximálně zábavná. Zmapování rockerova dne na turné je top. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)
  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)

Reklama

Reklama