Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Zpívánky této radostné kapely pro mě jsou velkou neznámou, o to více mě potěšilo, že jsou poslouchatelní a filmový zážitek je stabilní jak už to u zpěváckých filmů povětšinou bývá. Jak už to bývá zvykem film se snaží šokovat bouřlivým životem hudebníků. Mě by o něco více zajímalo jak by dopadl film o démonovi Ozzy Osbournovi. Tak snad to někdy uchopí někdo velký. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Kolik jsi už dneska ojel holek?" "Asi tři." "Ne dneska, na turné." "Ty vole, po tom obřím gang bangu v Salt Lake City jsem přestal počítat." ___________ Sex, drogy a glam-rock v neskutečně stylový a extrémně nekorektní hudební komedii o kultovní kapele Mötley Crüe, která vám svým borcením čtvrté stěny a pikantním humorem totálně sežehne prdel. Nehoráznej odvaz. ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

Odpad to není,jen "pouze" poloodpad tak nevím jestli to je nebo není kompliment pro THE DIRT.Chlapec z disfunkční rodiny posbírá pár chlápků kteří nemají do čeho píchnout a založí spolu kapelu Mötley Crüe a od té doby se jejich životy řítí dopředu neřízenou rychlostí tedy celodenní stejné scénáře jako alkohol,drogy,sex a občas nějaký ten koncert a doba kdy jsou střízliví se počítá na minuty.Podobné orgy-párty jako ve filmu Vlk z Wall Street jen s tím rozdílem že tady nebyl vůbec žádný humor.O co se vlastně tento film pokoušel?Životopisně je to na žalostné úrovni a spíš tento snímek ukazuje že to nejlepší co může kapelu potkat je být nepřetržitě totálně na šrot.Nečekejte další hudební pecku jako je Bohemian Rhapsody,protože tenhle film se k veledílu o Mercurym ani zdaleka nepřiblížil a jediné co může je stát v dálce a tiše závidět. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Po skvělé Královně jsou zde neméně skvělí Motley "kurva" Crue. Queen byla oslava hudby, The Dirt k hudbě přidal i to co k podobným kapelám prostě odjakživa patří - sex, chlast a drogy. Žádné servítky, pořádná jízda. Velmi dobrý casting, kvalitně zpracované, film šlape na všech možných frontách, od komických vložek po drama. Takhle si představuju životopisný film, s náhledy všech zúčastněných, různé scény pohledem jednotlivých aktérů. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Až na ty strašný paruky úžasný film. Možná dokonce nejlepší o hudební skupině, co jsem kdy viděl. Vtipné a k divákovi spravedlivé bylo občasné pomrkávání do kamery, co se stalo, co ne, co případně ve filmu chybí. Jak nemám rád filmy o feťácích a jejich trápení, tak tady si nikdo na nic nestěžuje. Prostě to chvíli pěkně srali a později si to uvědomili. Hudebně je film skvělý a to Mötley neposlouchám a dokonce jsem na fesťáku ani nešel na Vince Neila. Což mě nyní s odstupem času celkem mrzí. No ale k filmu samotnému. Bylo kouzelné to poselství kamarádství. Hodně bylo umocněno temnějšími a více či méně smutnými životními momenty všech čtyř členů kapely. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)
  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)

Reklama

Reklama