Reklama

Reklama

Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy

(seriál)
  • Československo Smolíkovi (více)

Epizody(13)

Smolíkovi jsou obyčejná rodinka z maďarské Budapešti, která žije běžný život… Dokud se ovšem jejich geniálnímu synkovi nepodaří navázat kontakt se svým potomkem z 33. století! Tím se všechno mění. Zdánlivě banální problémy Smolíkových se komplikují o to víc, že jim z budoucnosti dorazí „na pomoc“ vynálezy, na které není v 70. letech 20. století lidstvo připraveno – a Smolíkovi už vůbec ne… Nepomáhá ani to, že se do jejich patálií často připlete zvědavý soused Halíř. A tak si Smolíkovi musí poradit s urychlovačem výroby, usměrňovačem času, létajícím talířem, nebo dokonce meteoromutomotorem. (TV Prima)

(více)

Recenze (172)

skoda120L 

všechny recenze uživatele

Senzační příběhy rodiny Smolíkovy. Úžasné příběhy , hudba, animace a hlavně dabing. Nejlepší díly byly Superdům , Usměrňovač času a Meteoromutomotor. Dávám pět hvězdiček jako u druhé série Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka avšak druhá série byla prostě nejlepší ze všech třech. Ale pěkná vzpomínka z dětství . Všem doporučuji. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Kultovka 80-tych rokov, ktorá šla v nedeľňajšom predpoludní. Ani si neviete predstaviť, aký som bol v zime naštavný, keď otec zahlásil : "Rodina, ideme na lyže !" OK, lenže ja osm nemohol vidieť mojich obľúbených Miazgovcov. Nezabudnuteľný dabing Magdy Pavelekovej a jej nesmrteľná hláška :"Prečo som si radšej nezobrala Pištu Hufnágela?!?" ()

Reklama

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Nikdo mi nevymluví, že scénáristé pomocí doktora Halíře nevedli svou soukromou tichou válku proti panujícímu režimu. :D Jeho hlášky jsou mnohdy tak úžasně podvratné a dvojsmyslné, že se člověk prostě baví i v dospělosti. Ba dokonce bych řekl, že tam kde končí zábava pro děti v normálním příběhu, tam nastupuje zábava pro dospělé, kteří umějí číst mezi řádky a dokáží si všimnout chytře vložených náznaků. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Drahi slovenski vlastenci a roduverni rodaci. Uz dlhodobo je slovenska porovnavacia baza Europa /vlastne vzdy bola/, a Madarsko je europska krajina. Preto hodnotim tento serial ako naprosty kult, ktory nema chybu a bavi ma aj po 40 rokoch. Proste Gejza, Aladar, pes Cvoky, macka Mafia a sused Zavis. Kult : 100 % ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Miluji tento seriál, jeden z nejlepších animáků, co kdy povstal. Ano, animace je někde z doby pravěku, ale ten perfektní děj a ty jejich hlášky nemají chybu. Ládínek a Týna, pes Zorro a kočka Mafie, povedení rodičové a soused Halíř - zde navíc i potomek z třicátého století, tak přesně ti mi dokázali vždy povznést náladu a dokážou to po dnes. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (21)

  • Před vydáním na DVD nosičích došlo k pečlivému remasterování celého seriálu, který byl po 40 letech existence již značně nekvalitní. (sator)

Reklama

Reklama