Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Nancy 

všechny recenze uživatele

Buď jsem divná nebo to byla opravdu taková nuda. Příběh byl inteligentní, občas vtipný, ale přišel mi takový obyčejný, nezajímavý a pro mě opravdu hodně nezábavný. Bena Stillera moc nemusim a po tomhle filmu se na tom nic moc nezmění. Zato Jennifer Aniston mám docela ráda (hlavně z Přátel) a myslím, že umí hrát líp. Třeba, až se na to podívám znovu (dostanu odvahu), ohodnotím to líp. Alespoň, že to nebyla bezduchá, nechutná obludnost jako např. "prcičky" => dalo se na to koukat. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Riskla jsem to s Polly v pubertě a vlastně si ani nejsem jistá jak to dopadlo. Riskla jsem to znovu teď o 8 let později a dopadlo to tedy dost katastrofálně...Fekální humor jsem si každopádně nepamatovala, což je zvláštní, páč je to to hlavní, co si lidé z tohoto filmu pamatují, Stiller, který by se měl mírně krotit a typická Aniston, ke které ta role prostě sedla. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Něco tak klišovitého už jsem dlouho neviděl.Riskni to s Polly mi přišelo jako sesbírané scénky s jiných romantických komedií,a zde ony,již mnohokrát použité a viděné obrazy pouze autoři poslepovali dohromady.Bohužel to nezachrání ani jinak vždy vynikající Ben Stiller a snad jen výstupy P.S.Hoffmana stojí za to.Nuda a šeď! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie o tom jestli si vybrat holku co nás podvede se svalnatým potápěčem na líbankách nebo raději randit s Jennifer Aniston. Samozřejmě je lepší Jennifer. Kdo mi ale v tomto filmu opět neunikl byl skvělý P.S. Hoffman. Jak to ten herec prostě dělá že dokáže své postavy neuvěřitelně zvyditelnit ať už hraje v čemkoliv. Jako další skvělá volba se zde ukazuje Alec Baldwin. Jinak komedie je to koukatelná, snad jen si tvůrci mohli odpustit některé ty fekální výlevy. Chudák Ben Stiller. 50% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála komedií s Benem Stillerem, u které se fakt bavím, pokud si ji jednou za čas pustím. Čert vem předvídatelný děj a pár fekálních vtípků, když pak dostanu záchvat smíchu při nezapomenutelných hereckých kreacích Philipa Seymoura Hoffmana. Potěší i Jennifer Aniston se svou roztomile dezorientovanou fretkou a několik epizodních roliček v podání herců zvučných jmen. (70%) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Budova, ze které Leland van Lew vyskočí je AT&T Tower v Los Angeles. Nejvyšší mrakodrap ve městě. (don corleone)
  • Jennifer Aniston uviedla, že hlavným dôvodom prečo vzala rolu Polly v tomto filme bolo jej priateľstvo s Benom Stillerom (Reuben Feffer) a možnosť si s ním zatancovať salsu. (vander19)
  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama