Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Dobrodružný seriál pro celou rodinu o napínavém pátrání po pachateli, který ohrožuje unikátní stádo bílých jelenů. (Česká televize)

Recenze (61)

cariada 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních seriálů pro děti na , který se dá koukat i dnes. Vše se točí kolem osady vzácných jelenů, který děti milují, ale né všichni dospělý. A tak není nouze o napětí, ale i o zábavu. Spousta výtečných herců, ale dětští představitelé jsou dobrý. Děti jak jinak berou věci do svých rukou. A dospělý mají co dělat je uhlídat. Za zmínku určitě stojí dvojice geodetů a nebo záporák hostinský v podání O.Vlacha. Zvláštní je spojení Sováka (byvalý pytlák) a Růžek (hajný) nebot právě Růžek se postaral spolu s R.Hrušínským o to, aby se Sovák po zranění nevrátil do Národního divadla. Docela by mě zajímalo proč? ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Je az neuveritelne kolik dobrych hercu se v tomto serialu objevilo v uplne epizodnich rolich, ktere nektere trvaly i mene nez minutu.Nerad bych nekoho z nich jmenoval, jelikoz bych zakonite musel nekoho opominout.Kazdopadne fajn podivana o detech a jejich kamaradstvi , pratelstvi a o jejich vztahu k zviratum.V roli bezcharakterniho krkovicky,lumpa hostinskeho nelze nepripomenout Oldricha Vlacha. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Seriál, který již vyčpěl a dnes spíše působí směšně. Je to dáno dobou vzniku, která byla svobodná a přitom všelijaká. Hrdinové běhají v plesnivých džínách, policejní auta jsou ještě stále žluto-bílá avšak VB nahradil nápis POLICIE.. Herecké výkony dětských herců jsou hrozné. Zaujmou tak spíše někteří jen skuteční herci, kterých se ve filmu mihlo dost... Dnes je to tak za dva parohy. * * ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Starý známy púšťač včeličiek sa zachránil pred šibenicou, v ústraní prečkal dobu socializmu a po prevrate sa dal na podnikanie v oblasti pohostinstva. Zločinne-teroristické maniere ale neopustil a úspešne kradne, podvádza, podpaľuje zvernice, otravuje vodné zdroje a krstí víno. Pri čine ho konečne po dlhých siedmych častiach prichytí a po prstoch mu klepne neohrozený malomestský príslušník verejnej polície, za hojnej pomoci detskej bandy, agilných dôchodcov, mladistvého recidivistu a správcov jelenieho stáda. K tomu im dopomáha Hapkova muzika, ktorá hrá dokonca aj na kolotočoch. Znie to dobre, ale výsledný produkt nie je najkvalitnejší. Stará herecká garda hrá tradične skvele, detskí neherci robia čo môžu, ale miestami je to fakt na preplesk, hlavne hrdzavý cirkusácky potomok je príkladne iritujúci. Naivný scenár by pri detskom seriáli zase až tak nevadil, miestami trápne vtípky a jemný fekálny humor ma tiež nepohoršuje, čo mi osobne ale chýba je ono socialistické súdruhovanie, bez ktorého to akosi nemá ten správny šmrnc. Tak aspoň tri hviezdy, aj za dobovú detskú konfekciu, v podobe strakatých bermúd a tričiek s nápismi, ktorým sme nerozumeli. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Vskutku povedená věc, která ale nebyla úplně dotažena do konce, což je škoda. Vše je ok, až na dě tský casting, to se opravdu nepovedlo a proto také nedávám čtyři hvězdy. Holka co vypadá jako kluk, holčina co neumí mluvit, aby jí bylo rozumět, zrzavý kluk, co je sice samá ruka samá noha, ale jen se přitrouble hihňá a takhle bych mohl pokračovat. Skutečně největší slabina opravdu příjemného seriálu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Seriál se natáčel v Třeboni a Žehušicích. (M.B)
  • Natáčelo se také v Benešově u Prahy a v obci Podbrdy (okres Beroun). (petr.trep)
  • Scéna, kdy poručík Klepetka (Pavel Zedníček) a ing. Bajer (Jan Kanyza) probírají vztah svých dětí, se musela točit šestkrát, protože oba herci neustále dostávali záchvat smíchu. (cundak)

Reklama

Reklama