Reklama

Reklama

Nauč mě milovat

(seriál)
TV spot 1
Turecko, 2023, 29 h 7 min (Minutáž: 121–145 min)

Hrají:

Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan, Şerif Erol, Nazmî Kirik, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Özgün Akaçça (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Ates pochází z velmi bohaté rodiny. Po podezřelé smrti své matky od rodiny odešel a léta cestoval po světě. Leyla si naopak přeje svou rodinu nalézt a na živobytí si vydělává krádežemi s partou zlodějíčků. Co se stane, když se jejich cesty zkříží? (TV Nova)

Recenze uživatele B.Wilde k tomuto seriálu (4)

Nauč mě milovat (2023) 

Seriál má poměrně pěkný vizuál, fajn hudbu a herecké výkony nejsou vůbec zlé (hlavně pokud jde o dětské herce, ti dokázali kolikrát fakt překvapit)... ale ten příběh... většina zápletek mi přišla jak kdyby to někdo psal pět minut před natáčením, mnohdy to bylo prostě nedomyšlené a plytké... pár vizuálně povedených romantických záběrů u hlavního páru bohužel nezměnilo můj dojem, že ten jejich vztah tam vznikl v podstatě z ničeho a tu jejich lásku jsem jim nějak nevěřila. Už jen proto, kolik věcí tam bylo postavené na lžích a podvodech. Já se dokážu povznést nad zcela nerealistické věci v seriálech, ale tady mi to nějak nešlo. Vlastně jsem měla dojem, že se k sobě hlavní pár ani pořádně nehodí a že se ani pořádně neznají, rozhodně ne tak, aby na konci seriálu byli manželé, co mají na starost jeho tři mladší sourozence jako jejich "rodičovský vzor". Prvních pár dílů mě docela bavilo, ale potom jsem se s tímhle seriálem (s mnoha pauzama) táhla půl roku. Na to, že 40 ep. bych dala normálně tak za týden, tak to značí, že mě to prostě moc nebavilo. Po každém díle mi ruka cukala mezi 2 a 3 hvězdama, ale jsem prostě marná, aspoň za toho Kerema, na kterého se tu dobře kouká a jeho role mu sedla, jsem se rozhodla dát vždy o fous lepší hodnocení. I tak to je suma sumárum tak na 2,5* a jednou bohatě stačilo. ()

Epizoda 9 (2023) (E09) 

Už jen za tu scénu na svatbě musím dát hvězdu nahoru. Na to jak mi to po většinu času přijde takové nemastné neslané, tak tady jsem Ateşovi fest fandila, aby dal Leyle ochutnat její vlastní medicínu. No nebudu lhát, ta holka si to prostě zasloužila (ať už k tomu měla důvody jakékoliv, tak prostě neřekl nic, co by nebyla pravda) a on se teda dokázal dlouho přetvařovat. A ten jeho úsměv, když to tam všem tamhle napráskal? Kerem by se hodil na nějakého sexy záporáka, který by si ukradl nějaký seriál jen pro sebe. ()

Epizoda 10 (2023) (E10) 

Takže Leyla, která ještě pět minut zpět byla obyčejná chůva, se kterou si začal pán domu... je najednou stěžejní pilíř šťastného rodinného zázemí a když se rozvedou, Ates přijde o opatrovnictví jeho sourozenců? Navíc, když mu ještě pár scén předtím řekli, že do jeho manželských problémů jim nic není a ti dva jsou spolu manželé kolik, dva dny? Leyla ale s nimi z právního hlediska nic společného nemá, ne? Ne že bych se v tom vyznala, ale i jako jeho novomanželka by nebyla automaticky jejich opatrovník a musela by o to také nějak zažádat..? Třeba se pletu, ale přijde mi to jako docela laciná zápletka, jak je udržet v jednom domě. A ta její matka tam předvádí co? No ještě že už to má jen pár dílů, tohle se moc nepovedlo. Jinak jsem i čekala, že ta svatba taky nebude skutečná, aby jí ukázal, jaké to je... ()

Epizoda 13 (2023) (E13) 

To snad ne... tak po tom všem svinstvu, co ten chlap udělal, Yakup dostane ve finále krásnou snoubenku? To je snad vtip. Ten chlap byl neskutečně slizký, do poslední chvíle tam jen intrikoval. I celé ty zásnuby Meryem a toho jejího přítele byly jedna velká trapnost, ještě jak se tam jeho matka ofrňovala nad služebnou a zahradníkem, když její syn v tom, domě dělá šoféra? Co to jako mělo být? Ach jej... a do toho vztah Leyly a Atese jak na houpačce. Celá velká zápletka se ztracenou matkou byla v ten jediný moment vyřešená během jedné scény. No, chápu, že je tlačil čas, ale to byla tedy podívaná. Aspoň za ten soud a odhalení všech intrikánů z rodiny nějaký ten plusový bod. ()

Reklama

Reklama