Reklama

Reklama

Prázdniny s Broučkem

  • Slovensko Prázdniny s Broučkem (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdo by někdy nechtěl vyrazit na rodinnou dovolenou krásným červeným karavanem po dědovi? Bára Poláková coby dobrodružná máma dvou dětí a nadšená food blogerka, řekne této výzvě ano. Její manžel, kterého si zahrál Lukáš Příkazký, dobrodružné nadšení ani trochu nesdílí. Ale když máme vedle sebe někoho, koho máme rádi, je úplně jedno, kde zrovna jsme. Celá rodina proto nakonec vyrazí na letní dovolenou k moři obytňákem. A přesto, že je Jadran doslova na dosah, cesta se může pořádně protáhnout. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Naprosto vyprázdněný film, kde humor nenajdete, jediny, zato obří problém je ve scénáři. Jako kdyby nebyl. Dvacet minut v Bakalářích proc ne? Ale aby to mohl být kino film, tak by se muselo vytěžit mnohem víc. A je to škoda, hlavni tole rodičů jsou ok, děti jsou spratci, ale pokud nedáte kvalitní materiál takovým velikánům jako jsou Zedníček s Novým, tak ani oni nevytvoří vtipné situace a ze je na nich vidět, jak se snaží... ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Technicky na tomto filmu není nic extra špatné, je to taková odpočinková letní komedie. Problém je ale v tom, že takových filmů máme v naší kinematografii nespočet, a proto je težké tento film nazvat zábavným, když jsem ho viděl už snad tisíckrát. Děj je trošku originální, ale jeho postavy rozhodně nejsou. Herecké výkony byly fajn, ale nikdo ničím nevynikal. Prezentace byla líná a hudba byla kýčovitá. Tento film vác nejspíš ničím nenadchne. 4/10 ()

Reklama

Opavak 

všechny recenze uživatele

Příjemný letní rodinný film, který by si v kině zasloužil větší sledovanost. Děj je sice jednoduchý,  konec je předvídatelný ještě před návštěvou kina a podobné filmy jsme už viděli ze zahraničí ale to ničemu nevadí. Bavili jsme se a zároveň jsme se necítili trapně, vypli mozek a o to především šlo. Herecké výkony jsou fajn a děti mají kariéru jistě před sebou. 4 hvězdy zaslouženě :) ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Být Příkazkým, dávno se vším praštím a výlet ukončím, ten si to chudák oddřel. Tento pocit mě provázel celým filmem. Nebylo to špatné, ale nijak zvlášť jsem se nenasmála. Jo a asi jsem suchar, ale prostě nemám ráda takové ty bodré typy s lahváčem v ruce, co hned každému tykají. Film je podle mě ideální na letní kino, kde si člověk užívá tu atmosféru na dece a k promítanému filmu je shovívavější. V letním kině jsem ho zhlédla i já a proto nedávám dvě, ale tři hvězdy. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

S tímhle snímkem jsme se minuli. Nesedli mi herci v obou hlavních rolích, zejména tedy Barbora Poláková. Jako zpěvačka je šikovná, jako herečka na mne působí až moc snaživě. Možná právě kvůli tomu mi nepřišly gagy vtipné, nahlas jsem se nezasmál ani jednou. Současně je asi fér dodat, ze film z kategorie “rodinný” mi sedne málokdy. Možná Grisswaldovic dovolené. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Červený karavan je Ford Transit Camper CI Autohomes z roku 1971. (sator)
  • Interiéry v bytě rodiny včetně exteriérů před domem se natáčely v Podolí v Praze na adrese Lopatecká 37. (Muffino)
  • Film se natáčel během léta 2023 u řeky Berounky, v Kostelních Střímelicích a dalších místech s prázdninovou atmosférou za podpory Plzeňského kraje. (rakovnik)

Reklama

Reklama