Reklama

Reklama

Smoke

  • Německo Smoke - Raucher unter sich (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Auggie Wren je poetický majitel brooklynského obchodu s doutníky, místa, které je považováno za ostrůvek lidského porozumění, oázu klidu i záchytný bod, k němuž se upínají věrní zákazníci. Jedním z nich je i Paul Benjamin, spisovatel a zlomený muž, jehož těhotná manželka byla kousek od trafiky zastřelena. Když Paulovi jednoho dne zachrání život mladý černoch jménem Rašíd, mezi spisovatelem a jeho zachráncem se zrodí přátelství a společně začnou pátrat po Rašídově dávno ztraceném otci. Auggie je překvapený, když se v obchodě nečekaně objeví jeho bývalá přítelkyně Ruby, která mu oznámí, že by její těhotná, drogově závislá dcera Felicity klidně mohla být jeho - a zoufale potřebuje pomoc. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (246)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Malý, velký film. o malých, velkých lidech. Zapadlý krámek, kdesi v malém newyorském obchůdku, kde se protnou osudy několika našich hlavních hrdinů. Sladkobolné vyprávění, opravdu jako ze života, podpořeno tradičně přesvědčivými hereckými výkony. Milovníci tabáku, ti může klidně jednu hvězdu směle přihodit, já už s kouřením dávno přestal :) ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Dnešní nedělní menu bylo složeno z předkrmu Harveye Keitela a jeho obchodu s doutníky a i ...pornem. Příloha byla jistý Paul Benjamin, spisovatel z NY. Do toho se mi zamotal takový černý vychcaný spratek Rašid( místo oliv asi) a jeho povedený otec bez ruky. Pak jako desert tam přišla nějaká děvka z Pittsburgu, co naprosto nezvládla výchovu své dcery. No a pak vám Auggie, místo zmrzliny povykládá jeden vánoční příběh-trošku si u toho zakrad ale stejně to byl dobrý skutek. V tomto povídkovém movie se vážně skoro nic neděje a vůbec nic se tam neřeší a a ani nevyřeší-na závěr vám zachrchlá Tom Waits...ale je to moc dobrý....čučí z toho člověčina! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Typický príklad malého amerického nezávislého snímku v pozitívnom aj negatívnom zmysle slova. Jednotlivé príbehy nie sú ničím výnimočné, azda aj trochu predvídatelné a nie príliš uveritelné. Najmä otec a syn, krádež peňazí. Na druhej strane to rýchlo ubieha a celý film stojí na áčkovom luxusnom obsadení. Slávni herci si takto zvyšujú svoj umelecký kredit. 70%. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Povídkový film, který se podle mě příliš nepovedl. Z počátku to sice vypadá jako solidně se „rozehraná“ záležitost, ale postupně, jak film běží jsme si připadal čím dál více znuděný celým dějem. Malý obchůdek s tabákovými produkty sice všechny aktéry do jisté míry spojuje, ale toto spojení rozhodně nefunguje „do hloubky“. Nedokázal jsme se k nim přiblížit a stejně tak m celý děj přišel příliš roztahaný s velkým množstvím „vedlejších uliček“, které jsou naneštěstí pro film nedořešeny, jen tak vyplynou z děje a zase do něj zapadnou. Bohužel nemůžu být spokojen. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vím, proč kouřím, protože jsem v pohodě nebo jsem v pohodě a proto kouřím ? Každopádně vím jak zvážit kouř a je fajn si jen tak sednout a koukat na obyčejný film plný obyčejných lidí a obyčejných osudů, ale s neobyčejným osobitým kouzlem..Smoke vám prostě navodí pohodu tak jak to umí dobrá cigaretka. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Auggie (Harvey Keitel) má svůj nelegální kšeft postaven na tom, že v té době bylo v USA embargo na vše kubánské, tedy i na doutníky, po kterých byla velká sháňka. (sator)
  • Rozdíl ve scénách mezi verzemi o délce 112 minut a 108 minut je v závěrečné „Vánoční povídce“. Zatímco ta delší ji obsahuje, v té kratší chybí. (sator)

Reklama

Reklama