Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Zajímavosti (11)

  • Vyrovnané planety, jak je vidíme na noční obloze, jsou příliš jasné a příliš blízko u sebe, když je vidíme v dalekohledu. (Johnny.ARN)
  • CC (Emma Myers) nemohla být povolána do národního týmu USA tak, jak je prezentováno. To je pocta, které se dostává skutečně jen profesionálům nejvyšší úrovně. Vzhledem k implicitní úrovni dovedností by potenciálně mohla být povolána do týmu do 18 let, ale i v takovém případě by šlo o krátkodobou a sezónní poctu, nikoliv o práci, kvůli které se stěhujete natrvalo. Lepším/pravděpodobnějším scénářem by byla klasická cesta vysokoškolského stipendia nebo příchod místního profesionálního týmu, který by ji chtěl podepsat. (Johnny.ARN)
  • Když Bill (Ed Helms) začne rozhovor s Wyattem (Brady Noon), otočí židli dozadu a sedne si na ni. Jak se pohled kamery přepíná mezi místností a chodbou, židle několikrát změní směr. (Johnny.ARN)
  • Během rozhovoru Wyatt (Brady Noon) otočí židli tak, aby její opěradlo směřovalo k panelu pro rozhovor, a sedí na židli obráceně. Porota se zeptá, zda je to Flashdance, a kamera se vrátí k Wyattovi, který nyní sedí na židli normálně. Nebylo dost času na to, aby vstal, otočil židli a sedl si zpět, ani se neozval žádný zvuk, který by naznačoval, že židli posunul. (Johnny.ARN)
  • Během měsíčního setkání matek v domě Walkerových způsobí CC (Emma Myers) a Wyatt (Brady Noon) nepořádek v kuchyni, když se snaží připravit nějaké jídlo. Pak ho naservírují a okamžitě odejdou z domu. Když se rodina vrátí, kuchyně je zcela čistá a uklizená. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama