Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Velká Británie Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (130)

formelin 

všechny recenze uživatele

3 a půl / Slušné rodinné sci-fi s fajn námětem, žel zpracování slabší, ale jako celek to funguje a rozhodně neurazí. Trochu mi to připomnělo nedávnou sci-fi sérii 1899, která je tedy vizuálně bohatší a bavila mě tedy víc. O parádní soundtrack se postaral můj oblíbený skladatel Jon Opstad, jehož hudba se tu blíží lehce k motivům z Blade Runnera, no, některé tracky (Maplewood & Defoe) vyloženě jak z něho... ()

RafaKrakal 

všechny recenze uživatele

Pokud bych předtím neviděl Dark, určitě bych dával 5 hvězd, nicméně díky znalosti Darku je moje hodnocení o jednu hvězdičku nižší, a to jen díky závěrečné epizodě, která mě trochu zklamala. Jinak však nemám co vytknout, Bodies sebou přináší mysteriózní atmosféru, velmi kvalitní příběh, dobře vykreslené postavy a řadu nepředvídatelných zápletek. Nadto prolínaní časových linií nepůsobí zmatečně, ale naopak vytváří jedinečný zážitek, který jsem měl naposledy právě u brilantního Darku. Pro milovníky tématiky cestování časem 100% doporučji. ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele

Komu se líbil německej seriálovej propletenec Dark, tomu sednou i britská Bodies. Ty čtyři časový roviny jsou teda divácky náročný a já vždycky obdivuju scénáristy, že u podobnejch chobotnic dokážou udržet smysluplnou logiku. Stephen Graham v prvních dílech nenápadnej, ale pak to rozjede. Poslední dva díly nádhera, takže u mě spokojenost. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Jste milování..... Tam kde Netflix zklamal s mysteriózní sérii 1899, tak u Těl se zklamání nekoná. Komu se líbila Ďáblova hodina, Lazarus projekt a Dark, tak bude spokojený i s Těly. Poslední zmiňovaný Dark měl strašně složitý a rozvětvený děj. Těla jsou daleko jednodušší na příběh a postavy. Ale i tak je to pěkně zamotané. Postavy hrají neznámi herci a to je dobře. Všichni 4 detektivové jsou sympatičtí, mají svůj vlastní příběh, který celkově zapadá do hlavního příběhu. Hlavní dějová linka není zas až tak originální, ale to mi nevadilo.Jedná se o mini sérii, takže to rychle uteče.... Celkově nám letos Netflix nic lepšího v kategorii sci-fi, mysteriózní série nenabídl... Za mě spokojenost... ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Až příliš velká sázka na jistotu v jinak již probádaných vodách. To co jsme mohli lépe a zajímavěji vidět v Dark, zde na poli minisérie spatříme také. Bohužel ač většina hlavních postav má co nabídnout, jejich prostor není dostatečný k tomu, aby nám až na pár výjimek přirostli k srdci. Od půlky navíc konec sami odhadnete a ač je katarze dostačující, rozhodně nemohu říci, že bych ji silněji prožíval, což je podle mého škoda. Suma sumárum: zvládnutý průměr. 65% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • Seriál je natočen podle komiksu „Bodies“ z nakladatelství DC Comics, který napsal Si Spencer a ilustrovali ho Dean Ormston, Meghan Hetrick, Phil Winslade a Tula Lotay. (flyer.nick)
  • Mnohé scény boli natočené v „Starom meste“ v Kingston upon Hull s využitím nádherných viktoriánskych budov v centre mesta Hull a niektoré scény zo seriálu boli natočené na palubách lodí v lodeniciach v Yorku. Mnohé z futuristických scén boli natočené na University of Leeds a v Sheffielde. Natáčacie obdobie trvalo od 16. mája do 21. októbra 2022. (Arsenal83)
  • The Irish Independent si všíma opakovaný výskyt motívov (ako napríklad „Vieš, že si milovaný“) a mien (ako napríklad „Harker“ a „Mannix“), podobne ako vo filme Atlas mrakov z roku 2012. (Arsenal83)

Reklama

Reklama