Reklama

Reklama

Taylor Swift: The Eras Tour

(koncert)
  • USA Taylor Swift: The Eras Tour (více)
Trailer 2
Hudební
USA, 2023, 160 min

Obsahy(1)

Největší hudební hvězda současnosti vtrhne na velká plátna kin! Ponořte se do jedinečného koncertního snímku a užijte si dechberoucí pohled na turné, které se zapíše do dějin. Přijďte ve stylu „Eras Tour“ a nezapomeňte doma své náramky přátelství! (Aerofilms)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (29)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z pohľadu človeka, ktorého minul fenomén Taylor Swift ( priznám sa ale, že ma pár jej skladieb viac ako zaujalo ), z pohľadu muža, ktorý vidí že Taylor je zrejme veľkou zástankyňou LGBXYZ... ( čo vidno hlavne na tanečníkoch - alebo sa len tak chovajú ? - neverím ), z pohľadu diváka, ktorý uznáva, že tento koncert je jednou obrovskou, profesionálne zvládnutou šou ( je to naozaj spektakulárne ), musím napísať, že tento koncertný snímok s parádou dosiahol to, čo sa od neho čakalo. A aby toho nebolo málo, rovno som si dal Taylor´s version ( 210 min ). ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

ERAS TOUR od Taylor Swift je historicky první koncertní film v historii, který překročil hranici 1 miliardu dolarů a stává se tak samozřejmě nejen největším a doslova nejgigantičtějším hudebním vystoupením všech dob, ale zároveň i nejvýdělečnějším turné vůbec. Zaslouženě? No, (samozřejmě ano), ale máme-li se o tom bavit více do detailu - stojí to celé za Váš čas? Jo. Všechno je to tak úžasně stylizované, každá skladba mění celé okolní prostředí a jde fakt vidět, že si s tím vyhráli. Celé ty tři hoďky uběhnou jako voda a Vy se v tom prostě ztratíte. A přechod z ne zrovna klidné skladby do nového ''prostoru'' na další, rozhodně mírnější skladbu funguje dokonale. Paradoxně jsem čekal, že mě to moc nechytí a že se budu nudit. Nenudil jsem se. Takže vzhledem k tomu, že je to tak dokonalé, tak je poněkud očividné, že se tohle turné (já bych to spíše nazval ohromnou akcí/překvápkem, alespoň pro mě) zapíše do dějin. Alespoň to tedy všude psali a já nevěřil, přičemž jo, teď jsem již uvěřil. Další věc, která je však důležitá zde zmínit - já jsem nikdy nebyl zrovna největší fanoušek Taylor Swift, což nemyslím špatně, já o ní pouze moc nevěděl, nevšímal jsem si jí. Jinými, možná mírnějšími slovy řečeno, vlna jejích hitů mě naprosto minula. I tak se mi to ale líbilo a to i přes ten fakt, že většina skladeb pro mě byla nová a nikdy jsem je předtím neslyšel. O to více pro mě byla tahle obrovitánská záležitost zajímavější a docela i pohodlnější na koukání. Nice. Na konec bych tedy ještě jednou rád vyzdvihl celkový vizuál, to je prostě top notch. A zajisté, Taylor vypadala výborně a předvedla životní výkon. Výborné. 5/5 ()

Reklama

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Jsem nefanoušek, hudba Taylor Swift je pro mě agresivně konformní muzak bez nápadu a emoce, tím spíš jsem ale s otevřenou pusou vnímal logistickou stránku celého cirkusu, kolik úsilí, odborných znalostí, koordinace, a vůbec práce muselo dát uvést tuhle show v život. Všechno proto, aby se zamaskovala její plytkost a nesmyslnost. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

od Taylor sem znal všehovšudy asi čtyři písničky (z toho u dvou sem až tady zjistil že jsou od ní), takže se rohodně nedá říct že bych byl její fanoušek. Jenže tu a tam si prostě zkouknu koncert někoho koho běžně neposlouchám a upřímně mě zajímalo okolo čeho bylo takové haló a ve finále jsem příjemně překvapen. Ne všechno mě sice bavilo, ale jako celek to má šťávu, Taylor zpívá dobře, choreografie je parádní stejně jako celá stage a akustický bonus taky potěšil. Na to, že jsem ty tři a půl hodiny musel dát na třikrát a znova si pustím spíš jednotlivé songy než celý koncert to bylo až nečekaně fajn...70% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Já zrovna nejsem fanoušek Taylor, ale i já musím uznat, že takhle velkou a krásnou šou jsem snad neviděl. Navíc Taylor má přesně to co hvězda má mít. Je krásná a talentovaná. Co navíc píše si sama nebo se spoluprací písničky, takže to není typická popovka, za kterou všechno dělají. Musím uznat, že si ty neuvěřitelný prachy zaslouží. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Písně „The Archer“, „Wildest Dreams“ a „Long Live“ jsou obsaženy ve verzi filmu určené mimo ČR. (machonza)
  • Vo filme sa nenachádza sedem pesničiek, ktoré boli spievané na koncerte, kde sa nakrúcalo. Chýbajúce piesne sú: "The Archer", "Tis the Damn Season", "No Body No Crime", "Long Live", "Cardigan", "Seven" a "Wildest Dreams". (Petra321)

Související novinky

Taylor Swift míří do kin

Taylor Swift míří do kin

01.09.2023

…a bude to velký! Pakliže jste zatím nestihli letošní obří turné zpěvačky a globální superstar Taylor Swift, máme pro vás skvělou zprávu. Kromě faktu, že se Eras Tour stále nachází teprve v půlce a… (více)

Reklama

Reklama