Reklama

Reklama

Hra na oliheň: Výzva

(pořad)
  • Velká Británie Squid Game: The Challenge
Soutěžní / Reality-TV
Velká Británie / USA, 2023, 41–57 min

Režie:

Liz Oakes

Účinkují:

Bryton Constantin
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

456 skutečných hráčů vyrazí do světa Hry na oliheň, aby v náročné zkoušce schopností i charakteru zabojovali o výhru 4,56 milionu dolarů, která jim úplně změní život. (Netflix)

Recenze (97)

Master19 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem byl zděšen, ale ono pro mnoho těch individuí je vypadnout ze hry o miliony dolarů horší než přijít o život. Je vidět tlak na "napětí" za každou cenu, ale celkem to funguje. ... Po další várce dílů už to tak určitě neplatí. Skleněný most a házení kostkou se celkem rozsypalo a ta "týmová" hra je nuda a jistě ani autoři z toho moc nadšení nebyli. Naštěstí je to vykompenzováno skvělou semifinálovou hrou, ta je perfektní. Ze složení finálové trojky jsou v Netflixu asi taky nadšení, nezbývá než být zvědavý na finále. Hodnocení nechávám na 3*. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Takže někdo prostě udělal copy+paste her z kultovní hitovky a pokusil se na tom něco vyždimat? Kdo má potřebu si udělat názor, aniž by tomu věnoval 10 hodin času, máte možnost mrknout na 25 minut “výcuc” (ale varování jste byli). Pozn.: původně jsem chtěl dát hvězdičku za snahu, ale po tom výlevu (co na mě bafnul jako recenze na prvním místě), dám hrdě odpad. ()

Reklama

PATJA 

všechny recenze uživatele

Negativním hodnocením zde příliš nerozumím. Je to fascinující sonda do lidských duší a charakterů s překvapivými zvraty, kdy někdo, koho jste považovali za kladnou postavu, zčistajasna zradí a naopak. Lidé jsou prostě komplexní bytosti. Jediné, co mi vadilo, byly hry, ve kterých dotyční nemohli rozhodnout o svém osudu. To, vzhledem k tomu, jak si seriál zakládal na férovosti a spravedlnosti, není moc obhajitelné a ani divácky mi to nepřišlo atraktivní (myslím třeba mrtvé ve hře "lodě"). ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná a napínavá reality show, která má tu nevýhodu, že někteří si na ni vylévají vztek, protože čekají na druhou řadu hraného seriálu. Ale pokud se oprostíme od emocí pramenících z dlouhého čekání, objektivně řečeno jde o dobře zpracovanou a působivou podívanou, u které prostě nelze obhájit hodnocení odpad. Samozřejmě to není tak intenzivní jako seriálová verze, ale sympaticky to odhaluje charaktery lidí a některé zvraty jsou povedené. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Úprimne nerozumiem všetkým rozčarovaným negatívnym hodnoteniam. Ide o reality show. A v rámci žánru ide o vydarený pokus. Sú tu rozmanité charaktery, intrigy i priateľstvá, podrazy i pomáhanie, napätie, emócie a nepredvídateľnosť v tom, kto vypadne. Ak človek vie, čo má čakať, tak si to podľa mňa užije. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (2)

  • Ve 2. epizodě 1. série s názvem The Man With The Umbrella, konkrétně ve 26. minutě, postupuje hráč číslo 344. V českém dabingu je však místo něj řečeno číslo 334. (Zix.)
  • První kolo soutěže se konalo v Cardington Studios v anglickém Bedfordu. Na place byly velmi nízké teploty. Lze vidět, že soutěžící měli často ruce v kapsách, právě kvůli zimě. (kateisgreat)

Reklama

Reklama