Reklama

Reklama

Tichá dohoda

(seriál)

VOD (1)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Slavná influencerka vpadne čtyřem ženám do života, aby se dozvěděla pravdu o tom, které z nich se vlastně narodila. A přitom se taky pomstila. (Netflix)

Recenze (3)

Narya89 

všechny recenze uživatele

Mám ráda napínavé seriály, plné zvratů a nepředvídatelných situací, proto jsem zhlédla i tento. Každý díl končí cliffhangerem, že vás to nutí se dívat pořád dál a dál. Celkově doporučuji, i když mi tam pár věci nedávalo úplně smysl. SPOILER: Hlavně asi to, že za celý seriál nikdo nezmínil, že existuje něco jako DNA test rodičovství??? Ale to by samozřejmě pokazilo celou zápletku. Plus teda chemie hlavní dvou postav byla dost nulová a Brenda mi nebyla vůbec sympatická a nechápala jsem, proč se do ní všichni hned zamilují, nebo jak tam vztahy často oscilují mezi love/hate, jako by se nic nestalo. Nebo že první půlka seriálu stála na premise, že se 4 kamarádky nemůžou potkat a zmínit se o ní, to bylo dost na vodě. Nicméně i tak worth it a aspoň jsem si připomněla španělštinu. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Telenovelovské tliachanie piatich mexických sliepok prerástlo v celkom zaujímavý pomerne triezvy scenár krížený s mezcalom a kilom vyfajčenej trávy. Ale na to, ako boli zhúlení, hrali pomerne dobre. Dokonca lepšie ako v amerických seriáloch. Takýchto hercov treba, možno ich iba treba šľahnúť Mexikom. Alebo mezcalom. ()

Reklama

kokofek 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem slyšela jen o mexických telenovelách,možná i kousek nějaké zahlédla a tak mě seriál překvapil. Trochu nasládlý konec jinak vcelku koukatelné. Taky se mi líbil náhled do mexické vyšší společnosti. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama