Reklama

Reklama

Tábor číslo 5: Dívčí peklo

  • Itálie SS Lager 5 l'inferno delle donne (více)

Obsahy(1)

Do podivného koncentračního tábora přijíždí nová várka nebohých dívek. Osud jim přichystal ty nejtěžší zkoušky jejich životů. Ty šťastnější jsou pro svou krásu vybrány a slouží coby potěcha oka a těla zvrhlých nacistických důstojníků v místním tajném nevěstinci. Ty méně šťastné prožijí zbytek svého života v mučivých bolestech pod skalpely šílených vědců, zkoumajících na bezbranných dívkách schopnosti regenerace lidského těla po popáleninách. Jen ty nejodvážnější vězenkyně se pokusí svým pánům postavit a bojovat o holé životy. Mají naději na úspěch? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Úplně ti samí herci, jako v "Sadistickém experimentu" a přesto zase jiný příběh, naštěstí bez trapné romeojuliet'ácké zápletky jak posledně, a přesto vlastně skoro navlas stejné, jako všechny nazisploitation filmy. Fotky z koncentračních táborů mi tu nepřišly nijak nemorální nebo urážlivé, spíš vhodně doplnily dané téma a pomohly navodit tíživou atmosféru, když to zase to trapně nevěrohodné mučení nedokázalo. Nemyslím si, že kloubit skutečnosti 2. světové války s takovýmito filmy může být nějak zlé, vždyt' se tu přece těmto věcem ani v náznacích nikdo nevysmíval ani je nezlehčoval, a tvůrci spíš kopali za tým všeobecné spravedlnosti, jako je to u tohoto druhu snímků vždy. Jestliže jsem předchozímu "Lager SSadis Kastrat Kommandantur" udělil jen jednu hvězdu, hádám, že tento o trošku lepší příbuzný film si zaslouží aspoň dvě. 30% ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Čo takto skúsiť namiesto žánrového zaradenia dráma(!!!)/thriller popis "medical klinik torture domination fetish gore nazi soft porn"... Film orámovaný hustou kožušinov bobrov rokov sedemdesiatych s nulovým príbehom, bez akejkoľvek myšlienky a mizernými hereckými výkonmi, o ktorých sa fakt radšej ani nebavme. Vhodné akurát tak pre ultra tvrdé jadro priaznivcov žánru, ale takých asi ani moc neni... ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Klasika a další z dílů nacistických sexploitů. Opět množství krásek sedmdesátých let, které jsou v rolích mučených (například lékařské testy nového produktu na popáleniny, kterému předcházi popálení končetina zaživa atd.), či znásilňovaných (vybrané dívky pracují v místním prostředí v roli prostitutek) obětí koncentračního tábora. Film kromě sexu a mučení obsahuje zajímavou hudbu (Vasili Kojucharov, Roberto Pregadio). Ohavná scéna upálení dívek při pokusu o útěk. Srovnávání s klasickým koncentračním táborem, samozřejmě není na místě, neboť jeho hrůzy jsou neporovnatelné s filmem, který nám spíš předvádí erotiku a bolest. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pokračování naziexploiťáku SS Experiment Camp / SS Experiment Love Camp ale ve vzájemném měření slabší..I zde jsou vězeňkyně zneužíváni, ty lépe vypadající coby jako luxusní prostitutky, druhá skupina dívek je použita k lékařských experimentům (rozpálený olej na těle apod), vůbec použití ohně je tu zastoupeno i v jedné scéně, kde jsou uprchlice zapáleny v peci, mučení je tu zas zastoupeno v jedné zvláště ohavné scéně v podzemní kobce se slizký německým důstojníkem Lt. Hansem (herec Profumo). Film obsahuje jak už je zvykem nějaké ty sprchové scény, orgie, softcore scény sexu i znásilnění..Schéma u těchto filmů je stále stejné (zavření+mučení-ohavnosti+útěk), herecké výkony jsou vesměs tragické, akční scény (když už nějaké jsou) málo efektivní..Co jsme zde nechápal, tak to že ženy po příjezdu, už na sobě měli mundúry vězeňkyň a také ty některé archivní záběry z holocausatu, to asi aby to filmu přidalo na důvěryhodnosti. ps1: Jedna z hlavních hereček vypadala jako Pam Grier hvězda wip movies..ps2 paascha, košér: Co krása, ale fakt že vypadali neuvěřitelně čistě, ostatně jako všecko, jasně nebyl to ten typický vyhlazovací tábor, jaký známe z dokumentů, ale.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jak už je známo u podobných snímků. Příběh se tu hledá jen velmi těžko, ale přeci jen tu nějaký náznak byl. Důležité je, ukázat maso a mučení (což já rozhodně ve filmech nevyhledávám). Závěrečný boj byl taky docela směšný. Ženský se samopalama, co "nekopou", drží je poprvé v ruce a trefí každého napoprvé. Slabší dvě. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama