Reklama

Reklama

Vezmi mě na Měsíc

  • USA Fly Me to the Moon (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

Snímek Vezmi mě na Měsíc, ve kterém se v hlavních rolích představí Scarlett Johansson a Channing Tatum, je komedie která divákům umožní nahlédnout do zákulisí agentury NASA v době příprav historického přistání na Měsíci. Zajistit úspěch celé mise je už tak dost náročné a vedoucí pozemního řízení mise Cole Davis (Tatum) má proto plné ruce práce. Na scéně se nicméně objevuje marketingová kouzelnice Kelly Jonesová (Johansson), která byla z vyšších míst pověřena úkolem napravit nepříliš příznivý názor veřejnosti na celou vesmírnou agenturu. Následně prezident Spojených států usoudí, že je celá mise příliš důležitá na to, aby bylo možné připustit její potenciální selhání.  Jonesová tedy dostane za úkol nachystat jako „záložní řešení přistání“ samozřejmě fingované. A odpočet běží… (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 11

Recenze (49)

Janega 

všechny recenze uživatele

Príjemná a oddychová komédia založená ako na konverzačnom, tak aj situačnom humore. Nie je to niečo pričom sa budete neustále váľať od smiechu,  humor využíva mierne, ale sofistikovane, keďže je to celé na pozadí aj dosť dramatických udalostí. Nepriaznivci romantických filmov sa obávať nemusia, lebo aj keď je film prezentovaný ako romantická komédia, tak romantika je tu skôr taký doplnok. Scarlett je v roli marketingovej podvodníčky skvelá, len Channing mi tam jednoducho nesedí, akoby tam bol iba ako ťahák pre divákov, hodný nápadu Scarlettinej postavy. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Příjemné PR marketingové šílenství pro konspirátory v dobách agenta Nixona ve válce o Měsíc. Sexy lhářka Scarlet a Tatum s nejdebilnější patkou v histori filmových patek. Přes krásnou kameru a záběry na startující Apollo 11 byl nefungující vztah to jediné, co trochu zabolelo. Hranatému Channingovi sem neuvěřil pozici ředitele vesmírných letů. Ed Harris z Apolla 13 jako Gene Kranz byla jiná liga a film navozuje si ho po tomhle pustit. :) 60% ()

Reklama

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Za mě docela pohodová romantická komedie na léto, která stojí jednou za vidění, ale za týden si na ní už asi nevzpomenu. Film je zkráceně o zákulisí prvního přistání na Měsíci, kde Channing Tatum vede celou operaci a náhodou přiběhne Scarlett Johansson, která mu s tím pomůže. Samozřejmě tihle dva se do sebe zamilují a všechno končí happy endem. Klasické klišé, které funguje u každého filmu. Scarlett Johansson se mi do role hodila. Opravdu působila jako z té doby, dost tomu teda nahrávaly ty kostýmy a účesy, které měla po celý film. Takže palec nahoru všem kostymérům a maskérům. Channing by nebyl špatný, ale spolu se Scarlett mi to úplně nesedělo. Navíc kolikrát působil slizky a ve výsledku mě docela zklamal. Jejich chemie zkrátka nepůsobila moc realisticky. Délka filmu dlouhých 131 minut taky nenahrává moc pozitivně do karet, a proto se film kolikrát dost vleče. Nebo teda mě to občas přišlo. Pár vtipů se ve filmu najde, takže to aspoň zpestří, ale jinak se nejedná o nějak zvlášť vtipný film. Film se snaží být kombinací komedie a historického dramatu, ale bohužel výsledek je nevyvážený a dost kýčovitý. 6/10 ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Priemerný film na zaujímavý námet, ktorý ťahá nahor vysoký budget a duo Scarlett Johansson + Woody Harrelson. Snaha o vytvorenie akejsi historicko-životopisno-romantickej komédie za mňa príliš nevyšla. Najmä preto že 100% film nefunguje v žiadnej z týchto rovín. Raz pozerateľné bez problémov, s podobným zázemím pred aj za kamerou (Berlanti,Wolski,Pemberton), som ale čakal viac než neškodnú oddychovku, ktorá vyšumí z hlavy nasledujúci deň po dopozeraní. PS: Channing Tatum ma vo svojej role teda vôbec nepresvedčil. 55% ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele

Film k 55. výročiu misie Apollo 11, ktorému NASA výnimočne udelila súhlas natáčať v doposiaľ tabu priestoroch. A výsledok? Nedochutený guláš. Dobová šablónová nekomediálna romkomka, ktorá sa tvári aj ako dráma, kde chémia medzi Johansson a Tatumom vôbec nefunguje, snažiaca sa vysmiať z už tak nezmyselnej konšpiračnej teórie o zinscenovaní pristátia na Mesiaci, robí pravý opak, nahráva jej. Ajaj! A obhajoba režiséra Grega Berlantiho, že film je v prvom rade o tom, prečo sme sa ako ľudia vôbec snažili dosiahnuť na Mesiac, je chabá. To, že sa film mal pôvodne volať "Operácia Artemis" iba pridáva na nerozhodnosti tvorcov, čím vlastne chceli, aby film bol. Takže je to opäť jeden z tých filmov, ktorý by chcel byť všetkým, ale nie je ani jedným. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Pôvodný názov filmu odkazuje na Artemis, čo bolo skutočným dvojčaťom Apolla, dnes má NASA prebiehajúci projekt Artemis, ktorý je zameraný na návrat ľudí na Mesiac ako odrazový mostík k vyslaniu ľudí na Mars. (Arsenal83)

Související novinky

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

15.07.2024

Ač víkendovým tržbám v Americe bez větších překvapení vede pokračování oblíbené animované série Já, padouch 4 a na vysoké příčce se i měsíc po svém domácím uvedení stále drží taky miliardový hit V… (více)

Reklama

Reklama