Reklama

Reklama

Vezmi mě na Měsíc

  • USA Fly Me to the Moon (více)
Trailer 13

Obsahy(1)

Snímek Vezmi mě na Měsíc, ve kterém se v hlavních rolích představí Scarlett Johansson a Channing Tatum, je komedie která divákům umožní nahlédnout do zákulisí agentury NASA v době příprav historického přistání na Měsíci. Zajistit úspěch celé mise je už tak dost náročné a vedoucí pozemního řízení mise Cole Davis (Tatum) má proto plné ruce práce. Na scéně se nicméně objevuje marketingová kouzelnice Kelly Jonesová (Johansson), která byla z vyšších míst pověřena úkolem napravit nepříliš příznivý názor veřejnosti na celou vesmírnou agenturu. Následně prezident Spojených států usoudí, že je celá mise příliš důležitá na to, aby bylo možné připustit její potenciální selhání.  Jonesová tedy dostane za úkol nachystat jako „záložní řešení přistání“ samozřejmě fingované. A odpočet běží… (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 13

Recenze (57)

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Scarlett Johansson je jediná vec, ktorá ťahá tento film vyššie. Ale na viac ako priemer to bohužiaľ nestačí. Film je plný klišé, čo by nevadilo pri nejakej romantickej komédii. Ale tu ten nadhľad nejako chýba, humoru je tu veľmi málo(takmer žiaden) a miestami sa to snaží tváriť ako dráma. A to dokopy neide. Ani sám neviem, čím tento film chcel byť. A Channing Tatum v hlavnej úlohe je absolútny fail. Sorry, ale ten chlap sa tu absolútne nehodil. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Retro jako z učebnice. Nevím jak to, ale Scarlett má sice velmi krásný hlas, ale nikdy mě úplně jako ženská nebrala. Tím neříkám že Channing mě bere :) Jeho komediální časy (Jump Street) jsou fuč a jako charekterní herec je prostě strašnej. Nejvíce mě bavila postava Larryho režiséra, kterého hraje Jim Rash a jako vždy zajímavého Woodyho Harrelsona. Jinak je Vezmi mě na Měsíc zcela obyčejnou podívanou, u které trošku nerozumím, že na ni do kina nikdo nepřišel. 60% ()

Reklama

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Za mě docela pohodová romantická komedie na léto, která stojí jednou za vidění, ale za týden si na ní už asi nevzpomenu. Film je zkráceně o zákulisí prvního přistání na Měsíci, kde Channing Tatum vede celou operaci a náhodou přiběhne Scarlett Johansson, která mu s tím pomůže. Samozřejmě tihle dva se do sebe zamilují a všechno končí happy endem. Klasické klišé, které funguje u každého filmu. Scarlett Johansson se mi do role hodila. Opravdu působila jako z té doby, dost tomu teda nahrávaly ty kostýmy a účesy, které měla po celý film. Takže palec nahoru všem kostymérům a maskérům. Channing by nebyl špatný, ale spolu se Scarlett mi to úplně nesedělo. Navíc kolikrát působil slizky a ve výsledku mě docela zklamal. Jejich chemie zkrátka nepůsobila moc realisticky. Délka filmu dlouhých 131 minut taky nenahrává moc pozitivně do karet, a proto se film kolikrát dost vleče. Nebo teda mě to občas přišlo. Pár vtipů se ve filmu najde, takže to aspoň zpestří, ale jinak se nejedná o nějak zvlášť vtipný film. Film se snaží být kombinací komedie a historického dramatu, ale bohužel výsledek je nevyvážený a dost kýčovitý. 6/10 ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele

Film k 55. výročiu misie Apollo 11, ktorému NASA výnimočne udelila súhlas natáčať v doposiaľ tabu priestoroch. A výsledok? Nedochutený guláš. Dobová šablónová nekomediálna romkomka, ktorá sa tvári aj ako dráma, kde chémia medzi Johansson a Tatumom vôbec nefunguje, snažiaca sa vysmiať z už tak nezmyselnej konšpiračnej teórie o zinscenovaní pristátia na Mesiaci, robí pravý opak, nahráva jej. Ajaj! A obhajoba režiséra Grega Berlantiho, že film je v prvom rade o tom, prečo sme sa ako ľudia vôbec snažili dosiahnuť na Mesiac, je chabá. To, že sa film mal pôvodne volať "Operácia Artemis" iba pridáva na nerozhodnosti tvorcov, čím vlastne chceli, aby film bol. Takže je to opäť jeden z tých filmov, ktorý by chcel byť všetkým, ale nie je ani jedným. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Fly Me to the Moon. Skutočne milé prekvapenie, veľmi príjemný film. Je to aj správne vtipné, aj romantické, zároveň napínavé, skrátka emócie nechýbajú. Herecké výkony sú tiež skvelé. Veľmi sa mi páčila aj krásna 60's retro výprava, móda, mustangy. Jednoducho vizuál je super. Veľmi pekná je aj hudba a úplne najkrajšia Scarlett Johansson. 75%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Keďže niekoľko scén bolo natočených na mieste v Kennedyho vesmírnom stredisku, mnohých inžinierov NASA v pozadí hrali skutoční inžinieri NASA, SpaceX a Boeing. (Arsenal83)

Související novinky

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

15.07.2024

Ač víkendovým tržbám v Americe bez větších překvapení vede pokračování oblíbené animované série Já, padouch 4 a na vysoké příčce se i měsíc po svém domácím uvedení stále drží taky miliardový hit V… (více)

Reklama

Reklama