Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Tellis (Jason Patric) - policista z oddělení narkotik má za sebou neúspěšnou akci proti drogové mafii. Po ní je přidělen k bývalému kolegovi zavražděného policisty, poručíku Henrymu Oakovi (Ray Liotta) a oba se vydávají zpět do temných hlubin podsvětí. Tam ale Nick brzy zjišťuje, že zdánlivě jednoduchý případ brutální vraždy Oakova kolegy je mnohem složitější... Jeho nový parťák o ní možná ví víc, než hodlá prozradit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Detektiv Nick Tellis (Jason Patric) je vyšetřován pro neoprávněné použití zbraně, kdy při střelbě na drogového dealera zraní těhotnou ženu - a je vyhozen od policie. Po pár měsících ale dostane novou nabídku - s detektivem Henry Oakem (Rayem Liottou) objasnit smrt policisty, který byl zavražděn, když v utajení pronikl do sítě drogového podsvětí. Nick Tellis ale brzy zjišťuje, že za jeho smrtí je něco ví, a i jeho nový parťák o tom ví více, než tvrdí... V krimi thrillerech se sice až tolik nevyžívám, ale ani se jim nebráním, a pokud mne dokáží zaujmout a pobavit, tak jen dobře. Dévédéčko s Narc mi tu leželo hodně dlouho, a nějak jsem se k němu nemohl odhodlat (přiznávám, odrazoval mne i Ray Liotta, kterého taky moc nemusím). Teď jsem se k němu prokousal, a ač nejsem úplně nadšenej, zklamanej taky ne. Námět je docela fajn, i když jak se bude příběh vyvíjet dál jsem tak nějak očekával (závěr sice kapku se vším zamíchal, ale jen trošičku). Herecké obsazení je naopak na jedničku (a to dokonce i Ray Liotta). Celkově jde o nadprůměrně průměrnou detektivku, která neurazí... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som čakal niečo iné, alebo niečo viac. Nakoniec ma Narc celkom potešili a v zásade uspokojili. Chýba im ale niečo, vďaka čomu sa nestali kultovkou a ani neboli úspešné. Inak je mi záhadou, prečo sa tak charizmatický herec, ako Ray Liotta nestal veľkou hviezdou, podobne ako napríklad James Woods. Ale možno je lepšie ho vidieť v kvalitných úlohách v menších filmoch, snažiacich sa niečo povedať, ako v trikových blokbasteroch. Za najväčší klad považujem ambivalentnejšie prekreslenie postáv a ich motivácií, preto nepovažujem Narc za buď lepšiu alebo horšiu verziu Training day. Sú o niečom inom. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ray Liotta neměl nikdy drsnější roli a Jason Patric taky předvádí jeden ze svých nejlepších výkonů. Bohužel si to oba vybrali do nepříliš zajímavé kriminálky, jejíž příběh je opravdu jednoduchý. Carnahanova videoklipová režie tomu moc nepomáhá a temná atmosféra mu také zrovna moc nejde. Poslední půl hodina je ale vynikající a závěrečné vyústění to v mých očích hodně zvedlo. Kdyby byl ovšem takový celý film, tak by to bylo mnohem lepší. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Liotta si tenhle film produkoval a taky tu asi jediný za něco stojí. Zajímavější začíná být film až asi 20 min před koncem, jinak jde o psychologické bláboly a psychické vydírání Jasona Patrica manželkou aby odešel z policejní práce. Já osobně nechápu jak mohl být tak úspěšný na Sundance, a že ho Miluje Tom Cruise atd. Mě přijde první hodina a kousek hrozně nudná. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Drsný ponurý thriller z říše drog,kterému dominují herecké výkony Liotty a Patrica.Na mě velmi zapůsobila téměř autentická a velmi temně zabarvená kamera.Opravdu se to dá krapet srovnávat s Training Day,ovšem dle mého názoru Narc převyšuje Training Day ve všech směrech.Film doporučuji,ikdyž předem varuji:veselou náladu vám rozhodně tenhle snímek nezvedne. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Závěrečná scéna byla natočena ve skutečné opuštěné autodílně. Tu tvůrci snímku nalezli v kanadském Torontu a Jason Patric ji označil jako jedno z nejhorších míst, na kterém kdy natáčel. (oje)
  • Snímek byl natočen během 28 dní. (oje)

Reklama

Reklama