Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

HAL 

všechny recenze uživatele

Hodně velká nuda, což je dost nepříjemné překvapení po tom jaký na Božské relikvie slýchám už dlouhé roky hype. S Indiana jonesem je to srovnávané zbytečně, snad jen úvodní sekvence je parodií na něj, ale zbytek se, pokud o něco, snaží spíš o napodobování bondovek. Hodně laciných bondovek. Jako sled Jackieho skečů by to ještě šlo, ale bohužel se tu snaží i o příběh a obzvlášť kolem poloviny filmu, kdy se fakt vůbec nic zajímavého neděje, to opravdu hodně bolí. Dokoukával jsem to natřikrát a hodnocení zaokrouhluju nahoru jen ze sympatií k Jackieho nadšení pro věc, i když on hrát opravdu vůbec neumí. On je takový asijský JCVD. 5/10 ()

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad první film, co jsem viděl s Jakcie Chanem. Už je to dávno co jsem ho viděl, a když se na něj teď podívám, tak si říkám na co sem se to probůh díval. Každopádně když se na to chvilku dívám, tak mě ten film znovu nadchne. Sice ten příběh je už trochu naivní, ale i tak se mi to líbí. Jackie Chan tam předvádí suprové kousky, které jsou občas i k zasmání. Já tomu dávám plný počet. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Niektorým slávnym filmom z časov dávno minulých je lepšie sa v dnešnej dobe radšej vyhnúť, lebo len budete krútiť hlavou nad tým, kde sa vzali tie vysoké hodnotenia. A toto je modelový príklad. Technické kvality sú zo súčasného pohľadu skrátka tristné, vyzerá to ako nejaký amatérsky fan film a má aj tomu zodpovedajúcu zápletku a príbeh. Jackie Chan, hlavné lákadlo, okrem našľapaného a zábavného úteku pred kanibalmi z úvodu filmu neukázal v podstate nič zo svojho slávneho bojového repertoáru, za to zakrneným hereckým ma trápil celý čas. 5/10 ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Miramax US verze je kratší o 9 minut. Jackie Chan pro tuto verzi nadaboval v angličtině sám sebe. V závěrečných titulcích je v nepovedených záběrech jeho nejnebezpečnější kaskadérský kousek, ve kterém přišel málem o život. Jde o scénu, kdy skáče ze zdi na větev a ta se s ním utrhne. Jackie utrpí zranění hlavy a krvácí z ucha a okamžitě je převezen do nemocnice. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Prvá relikvia ma nikdy moc nebavila, po úvode s kanibalmi ( počas ktorého śi Jackie rozrazil lebku ) sa až do konca prakticky nič nedeje ( respektíve nič zaujímavé ). Hrdinovia cestujú, kujú sa nejaké tie pikle, tu a tam dáke pitvorenie. Za zmienku snáď stojí Jackieho Bondovské auto s vychytávkami ktoré sa postará o trochu zábavy. Až na záver sa konečne rozbehne akcia v kláštore a Jackie sa začne mlátiť so zločineckými mníchmi a amazonkami ktoré mu nakopú riť vysokými opätkami. Nebyť toho, tak to prakticky nestojí za reč. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Distribuční verze studia Miramax, určená pro americké publikum, je oproti originálu o 9 minut kratší. Snímek existuje v několika verzích sestřihu, z nichž nejdelší je honkongský, který má 97 minut. (Rominator)
  • Na začátku, když Jackie skočí z jedné skály na druhou, má rukavice, v dalším záběru je nemá, ale v dalších záběrech je opět má. (DruidKarel)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama