USA,
Seth MacFarlaneRežie:
Seth MacFarlaneKamera:
Jeffrey C. MygattHudba:
Walter MurphyHrají:
Seth MacFarlane, Max Burkholder, Alanna Ubach, Scott Grimes, Giorgia Whigham, Francesca Xuereb, Erin Moore, Danny Jolles, Shannon Dee, Penny Johnson Jerald (více)VOD (1)
Epizody(7)
Řekni prostě ano (E01)
Moji dva tátové (E02)
Vystřelovací dysfunkce (E03)
Metra, kola a automobily (E04)
Hledám Susan. Zn.: Zoufale (E05)
Hlasitá noc (E06)
Musí to mít (E07)
Chvíle slávy pominuly a přisprostlý medvídek Ted se přestěhuje zpět ke svému nejlepšímu kamarádovi Johnovi a jeho dělnické rodině v Bostonu. (SkyShowtime)
Ted - Řekni prostě ano (2024) (epizoda) (E01)
- Ted (Seth MacFarlane) řekl, že Tom Hanks a Diane Keaton jsou oscaroví herci, ale Hanks získal svého prvního Oscara v březnu 1994 a seriál se odehrává v roce 1993. (Katka189)
Ted - Řekni prostě ano (2024) (epizoda) (E01)
- Na vývěsním štítě Boston Bruins v pokoji Johna (Max Burkholder) a Teda (Seth MacFarlane) je logo týmu představené v roce 2008, ale seriál se odehrává v roce 1993. (Katka189)
Ted - Řekni prostě ano (2024) (epizoda) (E01)
- John (Max Burkholder) má na policích v ložnici několik figurek Transformers. Všechny figurky byly vydány až po roce 1993, kdy se tato série odehrává. Většina z nich pochází z roku 2010. (Katka189)
Ted - Řekni prostě ano (2024) (epizoda) (E01)
- Na konci epizody John (Max Burkholder) „tahá“ z bongu. Avšak ve skutečnosti netahá a v bongu se nenachází žádný kouř, který by inhaloval. (Pito126)
Ted - Hledám Susan. Zn.: Zoufale (2024) (epizoda) (E05)
- Když se jde podívat Matty (Scott Grimes) na pojistky, tak projde ve sklepě kolem krabic. Později, když kolem nich projde Susan (Alanna Ubach) s Blaire (Giorgia Whigham), jsou ale krabice uloženy jinak. (Duoscop)