Reklama

Reklama

Za láskou vzhůru

  • Francie Un homme à la hauteur (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Diane (Virginie Efira) je krásná žena s vysokým pracovním postavením. Pracuje v renomované právnické firmě, má vynikající smysl pro humor a je zkrátka ženou, za kterou se každý chlap otočí. Diane právě prošla nešťastným manželstvím a rozvodem, ale je opět připravena najít muže svých snů. Existuje však něco takového jako náhoda anebo osud? Asi ne! Jednoho večera Diane zazvoní domácí telefon a ona přijme hovor od jistého Alexandra (Jean Dujardin), tajemného muže, který našel její mobil. Alexandr je zdvořilý, šarmantní a vtipný jako i bohatý. Již během telefonního hovoru mezi nimi přeskočí jiskra a téměř okamžitě si dohodnou rande. Diane podlehla kouzlu Alexanderova hlasu a sní o tom, jak asi vypadá ve skutečnosti. Jak už to ale bývá, představy jsou někdy lepší než skutečnost a jejich setkání nedopadne úplně podle Dianiných očekávání... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (122)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Nedá se nic dělat, ale Francouzi prostě umí. Tam, kde by komedie podobného typu v americkém podání vyzněla trapně až kýčovitě, působí tahle naopak lehce a přirozeně. A navíc ten krásně-šibalský úsměv Jeana mě dostal asi dvacetkrát a spolu se sympatickou Virginií je přesně tím důvodem, proč to dnes malinko zvednu. Snad mi to mé početné fanynky odpustí. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já teda vždycky musel za láskou dolů - o patro níž do nižšího ročníku, protože pro naše fajnovky jsem nebyl dost zralej nebo co. Kdyby tam na mě byla bývala čekala Virginie, mazal bych si do svoji lavice pro křížovky, popřál Verče hodně štěstí s novým spolusedícím a odporoučel se dobrovolně opakovat semestr. Kouzlo prvních okamžiků funguje jak u žen, tak u filmů. Utekly první dvě minuty a mně bylo jasné, že alespoň jedna moje rána bude v rámci letošního FFF do červeného. Skvěle jsem se bavil a spolu se mnou plné kino, ve kterém bylo podle mě tolik lidí naposledy, když se stavělo. ()

Reklama

0L0V0 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe pekný film z niečim navyše. Aj keď sa jedná o romantický film, páči sa mi ako sa tu pristupuje k ľudským hodnotám. V konečnom dôsledku pekná hra na city, zaujímavé myšlienky a však niečo tomu chýba na druhe pozretie. Zaujala ma kamera, ktorá je veľmi inšpiratívna. Herci boli sympaticky, nehrali na silu. Musím uznať Francúzom, že charizmu majú. 70% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

V případě filmu Za láskou vzhůru jsem neměla žádná velká očekávání, takže mě velmi mile překvapilo, když jsem dostala vcelku originální romantickou podívanou. Jean Dujardin coby zamilovaný Alexandr působil při své výšce 136 cm až dojemně komicky a s okouzlující Virginií Efirou tak tvořili hodně atypickou zaláskovanou dvojici. Musím přiznat, že jsem se při pohledu na ně častokrát od srdce zasmála. Nejvíc mě však pobavilo Alexandrovo nechtěné laškování se psem. (75%) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už ani nepamätám, kedy ma film z francúzskej produkcie (ktorá je mimochodom zväčša nadpriemerná) tak veľmi nebavil. Až na originálnosť hlavnej trpasličej postavy to bola nehorázna nuda bez poriadneho spádu a do toho ešte tá hlúpa americká šablóna, ktorú vídame v 80% romantických komédií - no ďakujem pekne. Celkovo dosť biedne a slabučké, no a klišé na záver samozrejme nesmelo chýbať... Takmer odpad, od ktorého zachránilo tento film len zopár zábleskov dobrých dialógov a scén. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Pro to, aby byl Jean Dujardin (Alexandre) trpaslíkem (ve filmu mu bylo ubráno více než 40 cm z jeho výšky), bylo zapotřebí nejen speciálních efektů v postprodukci (digitálních úprav etc.), ale také přímo na place, kde bylo třeba prostředí propozičně přizpůsobit. V některých scénách Dujardin klečel na kolenou nebo stál dále od kamery. Jinde pomohly zvětšené kulisy. (julie_mie)

Reklama

Reklama