Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jednoho dne se Matt Damon probudil a usoudil, že by mohl, než se stane Bournem, ztvárnit někoho, koho nebudou chtít ve filmu všichni zabít a diváci upřímně a důvodně nenávidět. Neb je to zlatý americký chlapec, měl víc štěstí než rozumu (skutečně žádný problém) a osud mu přihrál dobrý film a jako parťáka Edwarda Nortona (ach). Pořád nemám ráda Matta Damona, ale v tomhle filmu jsem mu přála, aby vyhrál a ne, aby zemřel smrtí krutou a strašlivou. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Poněkud mdlé, Worm s Mikem si divákovu dávku napětí patrně ukradli pro sebe, vztahová linka (že příběh hazardního hráče, který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem) úděsná, stejně jako Damonův ženský protějšek. Zaujal Norton, jako nepoučitelné pako, na které lze ukázkově použít spojení odsáď pocáď, a to ještě v případě, že mu dlužíte laskavost, a snad ještě Turturrův mentor a Malkovichův štěk v ruském akcentu. Nu, i já byla stylová a udržela jsem po celou stopáž jeden výraz - poker face... ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

No kto by nechcel hrať svetovú sériu pokru? Čaro blafu, švindlu a poker fejsu ma vždy fascinovalo. Táto "hra" sa naozaj podarila. Ale z iného pohľadu chcem podotknúť, že sa môže stať, keď cielene nevyhľadávate tematiku kasín a pokru, film vás nemusí až tak baviť. Oceňujem bravúrne výkony hlavných hercov, a tiež Malkovicha s tými jeho keksami a ruským prízvukom .) Všimla som si, že Norton vo filmoch často dostáva nakladačky, a musím uznať, že mu to sekne. A tiež chcem takú tattoo! ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem fanda filmů z hráčského poker-prostředí, tak tady musím svůj názor změnit. Pěkný příběh dvou kluků, kteří když nemají v kapse karty a nebo žetony, tak jako kdyby nežili. Celý film má svižný průběh a já jsem se ani minutku u filmu nenudil. Na kvalitní herecké výkony Matt Damona na kterém bylo vidět, že mu role opravdu sedla jako ušitá, a jeho "povedeného" parťáka Edwarda Nortona, který ho vždycky zavede do průseru a Johna Malkoviche jako ruského KGB-pokermana se mužete spolehnout. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Prostředí pokeru pro mě bylo opravdu přitažlivé a díky skvělým hereckým výkonům dua Damon/Norton se z Hráčů stal bezvadný zážitek. Akorát mi trochu vadily dvě věci. Paradoxně to byla Nortonova role, protože ten svou debilitou pořád kurvil Mikovi život. A zadruhé to byla lehce přestřelená stopáž. I tak ale špičkový film. 90% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)
  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)
  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)

Reklama

Reklama