Jednotka všedního nasazení

• USA The Union (více)
Trailer 1

VOD (1)

Stavař (Mark Wahlberg) se nechá zlanařit dávnou láskou ze střední (Halle Berry) a vyrazí na tajnou misi. Ocitne se tak ale ve smrtelně nebezpečném světě špiónů. (Netflix)

Trailer 1

Kushina

Fakt po dlouhé době akční film, který není low cost a stejně mu dávám 2*. Prostě celé to působilo šíleně nerealisticky, nevyspěle, až přehnaně. Nebýt Whalberga a Berry, tak po tom filmu nejspíš neštěkne ani pes. Režisér je prostě nekvalitní a s tím se nic víc nenadělá. Mám akční filmy rád, ale tady tomu chybělo hrozně moc a moc toho i přebývalo. 50% ()

W00DY

Taková tuctovka až to není hezký. Viděl jsem asi před dvěma týdny a už si vlastně ani nevybavuju o čem to bylo a jak to dopadlo. Marky Mark za posledních skoro 10 let nenatočil kvalitní film. To bohužel objektivně konstatuju jako jeho fanda. Co takhle ubrat na kvantitě a zaměřit se na kvalitu, nebo si konečně vybrat nějakou zajímavou roli. Nestárnoucí namachrovanej gangsta už tu byl nesčetněkrát a všechno je to na jedno brdo. Slušel by mu hororovější psychopat, záporák či podobně. Jen už proboha ne další american version of Mirek Dusheen. ()

st.jim

Netflus opět zabodoval. Tak nevím, jestli byl horší námět, scenář, stopáž, celý film a nebo ,,herecký” výkon Hulle Bárový, která se pohybovala jako těhotná koza s největšíma hemeroidama na světě. Občas jsem se i bál, že s tou zbraní ublíží sobě a nebo někomu jinému. Hloupá, nudná a neskutečně absurdně imbecilní podívaná, u které si uvědomíte, že někteří lidi by místo scenářů měli radši psát seznamy na nákupy a ostatní filmy nejsou vlastně tak špatný, jak jste si mysleli. ()

M.i.k.e

Pásová netflixárna s retardovaným námětem (tajná organizace o které skoro nikdo neví naverbuje prostřednictvím svojí agentky jejího bývalého spolužáka prostě proto že si na něj po průseru zrovna vzpomněla), která má ale překvapivě slušné tempo, solidní akci a navzdory scénáři mě to v deštivém odpoledni nijak extra neiritovalo…50% ()

Yoshitsune

Těch čtyřicet osm procent, co zde film má, si rozhodně nezaslouží, jako jo tenhle film, neni nic nového pod sluncem a jede podle milionkrát ohrané šablony, i hlavní záporák a jeho motivace, je prostě průměrná, ale že by to bylo až tak špatné ? To rozhodně ne, jen je prostě škoda že tvůrci zde raději vsadili na ohraný příběh, ohrané postavy a celé je to průměrné a to je prostě škoda. Tady to hodně zachraňuje hlavní dvojice, Mark Wahlberg a Halle Berry, sou zde skvělý, mají mezi sebou skvělou chemii a funguje to mezi nima výborně. Navíc je zde solidní akce, ta v Londýně byla dobře svižná a pak dlouho nic, jelikož to nejlepší si nechali tvůrci až na konec, solidní přestřelka na střechách a závěr, ohh ten závěr ten byl. Porsche 911 Carrera vs Ford Focus Mk2 z roku 2008 a tohle byla víc než jen solidní honička, tohle byla luxusní honička. Je škoda, že film nedostal více péče co se týče postav a příběhu, u těhle filmů, mně tohle vždycky mrzí, ale i tak dobrý tři hvězdičky, si to rozhodně zaslouží. ()

• Keď sa natáčanie od 19. septembra do 4. októbra 2022 presúvalo do malebného prímorského mesta Piran v Slovinsku, bolo to prísne utajené. Zmluvy s mestom o ubytovaní, zablokovaných uliciach a príprave 300-členného štábu boli udržané v tajnosti ešte niekoľko dní pred príchodom. (Arsenal83)
  • V cca. 33. minúte príde peniaze prepočítať drsný chlapík menom Ricky (Christopher Brand). Dres s jeho menom a číslom 10, ktorý má na sebe, patrí klubu Arsenal Londýn. (Arsenal83)

Související novinky

Srpnové VOD tipy

Srpnové VOD tipy

22.08.2024

Pomalu, ale jistě se nám přibližuje konec letních prázdnin, a pokud vás už cestování a trávení času venku na sluníčku omrzelo a chcete se v určitých chvílích stáhnout do pohodlí obývacích pokojů a… (více)