Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (93)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Vyloženě zlý to nebylo, Cena se snaží celkem, premisa se slušným nápadem, ale provedení už bylo tragicky horší. Otrávenej Efron na dojížďáku z Iron Claw, zrzavej žid a homosexuální vyhulenej černoch nikoho nezajímal a situační humor byl slabej. Šlo z toho vytřískat mnohem víc, hlavně změnit nezáživný casting v lépe si nahrávajíci herce (Cenu nechat, ten byl za 1*) a hlavně přidat na vtipu. Na tenhle druh humoru už jsem starej nebo až moc chytrej. 2* a.k.a 30% ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Znáte to, když jako dítě něco rozbijete, nebo uděláte nějakou lumpárnu a v nátlaku rodičů se zmůžete jen na to, že svedete onen prohřešek na někoho třetího, u něhož máte jistotu, že se to nikdo nedozví, tak takhle žili tři kamarádi - Dean, JT a Wes. A aby byla jejich výmluva věrohodnější dali jí i jméno Ricky Stanicky. Jelikož šlo o zatraceně efektivní způsob, jak uhasit potíže, tak po celé roky od dětství až do dospělosti soustavně budovali Rickyho fiktivní osobnost, kterou pravidelně dojili dalšími a dalšími vlastními průšvihy, pod něž jej bez výčitek dále podepisovali.. Až se jednoho dne už  nemůžou za svoji lež dále schovávat a musí svému okolí ukázat, co je jejich "Ricky Stanicky" zač. Anebo si zkusí najmout herce, aby zkusil v téhle hře pokračovat.. Už tak fajn koncept ještě pozvedává ze řetězu utržený John Cena, který všechny kolegy obrací na lopatky a hladce převeze jejich někdy až nezúčastněné herectví.. Peter Farrelly i po letech ukazuje, že žánr komedie se bez něj neobejde a bez ohledu na to, jak někdy scénář drhne, pořád není o zábavu nouze a po celou dobu jsem byl zvědavý, kam až si zúčastnění dovolí zajít.. 60% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ricky Stanicky určite neprinesie do plachty žánru komédia ten vietor, ktorý by bol potrebný. To sa však nedá povedať, že film ako komédia nemá dobré momenty a že nedokáže po náročnejšom dni človeka vypnúť. Trojica dobrých kamarátov sa okamžite ocitne v pozadí, ako ich imaginárny priateľ sa objaví na scéne. John Cena aka Ricky Barbara Stanicky ukradne show a ďakuje pekne, cíti a baví sa dobre. Na konci dvojhodinového runtimu je už trochu cítiť únavu. P.S.: Čím ďalej, tým viac je na Z. Efronu vidieť, že plastika nosa pravdepodobne nebola jedinou „operáciou“. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Po delší době originální komediální námět. Který bohužel trpí na slabší obsazení. Zac Efron si tu vybral horší hereckou formu a komediálně I dramaticky ho přehrává John Cena, který to táhne a je tu skvělý. Vyloženě se tady komediálně našel a skoro bych řekl že mezi svalovci nemá komediální konkurenci a pokračuje tak ve výkonu z Peacemakera. Škoda že neměl lepší herecké partnery, tohle si říkalo o ackovou ligu. V druhé půlce to pak začalo vykrádat vynikající divadelní hru byl jsem při tom, kde si ve stejnojmenném filmu v 70s zahrál Peter Sellers. Závěr chtěl vyloženě jistější režii a lepší herce. Ale i tak 6/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Po dvou ambicióznějších filmech se Peter Farrelly vrátil ke komedii a Rick Stanicky zůstal uvězněn někde mezi těmito dvěma světy. Na jedné straně je to totiž komedie, která nabídne to co bývalo Farrellyům vlastní a na straně druhé je tu snaha přijít ke konci s vážnějšim momentem a přinést něco jako poselství. Dohromady to pak docela funguje hlavně díky Johnu Cenovi, který si celý film krade pro sebe od chvíle co se objeví na plátně. S původně uvažovaným Jimem Carreym by to sice mohlo být ještě lepší (a nejspíš šílenější), ale Cenovi tyhle role sedí a mě osobně v nich baví. Žádný zázrak se sice nestal, ale ty necelé dvě hodiny nakonec utekly celkem příjemně…60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)

Reklama

Reklama