Reklama

Reklama

Rozzum v divočině

  • USA The Wild Robot (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

Robotka z výrobní řady typu Rozzum (pro přátele Roz) byla zkonstruována, aby spolehlivě plnila úkoly od svých lidských zadavatelů. Když ovšem vinou nehody ztroskotá na ostrově, kde žádní lidé nejsou, netuší, co si s nabytou svobodou počít. A také se musí naučit, jak se adaptovat na nehostinné podmínky hroudy hlíny uprostřed oceánu obývané jen zvířaty. Roz má naštěstí natolik pokročilý software, že se naučí se zdejšími obyvateli komunikovat a spolupracovat, dokonce se stane adoptivní mámou osiřelého housete. Všechny její zdejší zážitky postupně vedou k tomu, že tam, kde dřív byl jen bezchybný počítačový program, jsou teď myšlenky, názory, nápady a hlavně city, které můžou být občas i nedokonalé. Robotí holka ve světě bez lidí zkrátka zlidštěla. Bohužel ji trochu dělají starosti její výrobci, kterým chybí jeden stroj a usilovně po něm pátrají, a pak taky její adoptivní ptačí synátor. Toho musí připravit na odlet do teplých krajin, než přijde zima. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer 11

Recenze (3)

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Dobrá pecka. Trochu mě odradil trailer, vypadalo to na emoční ždímacku, ale moc rád jsem se zmýlil. Na smrt se zde nahlíží jako na všudypřítomnou realitu každého dne a příroda dokáže být nemilosrdná, obzvlášť pak v zimě. Párkrát jsem se zamyslel nad užívanou češtinou a překladem. Použití nevhodných slov nebo špatných tvarů mi trošku kazilo celkový dojem, ale moje reakce je bezprostřední, třeba se mi to ještě rozleží. Každopádně mazejte do kina, stojí to za to. 4-5* ()

VojtechAllen 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace, skvěle zpracovaná jednotlivá na animák dosti drsná témata, výborný tah na emoce (není to jen ubohá ždímačka slz). A několik dalších kvalit, kterých by bylo na vypsání až moc a pravděpodobně bych stejně na něco zapomněl. ()

Reklama

Galerie (39)

Reklama

Reklama