Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

V roku 2036 po apokalypse, ktorá uvrhla svet do chaosu, sa jediný nemecký prímorský ostrov Helgoland stane posledným útočiskom pre ľudstvo. Vznikne tu samotárska spoločnosť, kde totalitná vláda nedovolí, aby na ostrove žilo viac ako 513 ľudí. (SkyShowtime)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

cukrova 

všechny recenze uživatele

Ja mám tak rada tieto svieže severské počiny. Originálne námety, neopozerané tváre, autentická výprava, uveriteľné dialógy a kus poctivej psychológie. A ozaj výborné herecké výkony ústrednej dvojice. Mňa je už ťažké komplexne zaujať, čiže... 5z5. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné překvapení z Německa..... Zajímavé prostředí, Post-apo téma, herci sympatičtí.... Dějově se tam pořád něco děje, ostrovní společenství řídí prvotřídní psychopatická starostka... Linka na pevnině nebyla tak zajímavá jak na ostrově. Poslední dva díly vidíme začátek apokalypsy a zhroucení společnosti, kterou využívá prodavačka potravin (budoucí starostka)... Těším se na druhou sérii, která by měla být dle konce.... ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Dokud jed o sociologickou postapo studii, kdy na ostrově může žít jen 513 lidí, takže když se narodí dítě, musí mu někdo (ne úplně dobrovolně) přepustit místo a všechno se to začne sypat když se tohle pravidlo dotkne syna členky místní vlády, je Helgoland 513 docela fajn. Jenže pak do toho začnou vstupovat i další motivy s patrnou snahou hrát si na něco víc a v tomhle případě už to nefunguje tak dobře. Těch sedm epizod se sice dá v pohodě přežít, ale čekal sem trošku víc…60% ()

Galerie (287)

Reklama

Reklama