Reklama

Reklama

Jednorožec Thelma

  • USA Thelma the Unicorn (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zpívající poník Thelma se chce proslavit a velký sen si splní tím, že se promění v nablýskaného jednorožce. Brzy ale zjistí, že není všechno zlato, co se třpytí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Pro děti tak do deseti let to bude fajn zábava. Je to barevné (dost), jsou tam zvířátka, hodně se tam zpívá a animace je povedená. Dospělému divákovi nicméně Thelma nabídne jen klišoidní příběh s trochou humoru, který už viděl tisíckrát jinde. Jeden ze slabších animáků…40% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Thelma je poník co se chce stát zpěvačkou a na posledním pokusu ji vyhodí, že na to nemá.  Ona se naštve a přeje se stát jednorožcem , aby byla zajímavější pak díky nehodě se jím stane a díky tomu se stane slavná. Pak si uvědomí , že to takhle nechce a vrátí se ke svému já. Kniha je z roku 2017 a měla i pokračování co vyšlo v roce 2019 má 28 stran  její autor má na kontě například i Zlouny . Jinak není to špatný animák jen komu vadí zpívání asi to neocení jelikož se tam hodně zpívá (nepochopil jsem proč v dabingu je  jeden song  anglicky zatímco ostatní česky) animačně se to dá a příběh není nic originálního, ale pro nenáročné publikum proč ne.60 procent ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Thelma je roztomilý poník, ktorý sa snaží presadiť svojím spevom vo svete. Je ale nevýrazná a tak je všetkými opomínaná.  Všetko sa ale zmení po dopravnej nehode, ktorá z nej urobí roztomilého jednorožca. Prevedenie: Film má netflixovsky sviežu grafiku a pracuje v podstate s aktuálnymi témami ale zasadenými príbehovo do 80tych rokov. Najväčším kameňom úrazu je téma, kedy sa outsider dostáva na vrchol aby si uvedomil,že hodnoty sú viac ako sláva. Pocity: Chýbala mi tam hravosť a vtip. Všetko humorné bolo hrané do krajnej trápnosti a tak vo finále dostávame rozprávočku s mravným poučením slúžiacu ale iba na jedno pozretie a potom pekne nazad na cintorín netflixovskej animovanej tvorby. Pridaná hodnota: Animák, ktorý si nájde svoju nenáručnú detskú základňu. 55% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jediné, v čom Netflixu sa nejako darí udržať nejakú úroveň, sú animáky. Aktuálny snímok Jednorožec Thelma patrí medzi tie slabšie kúsky. Rock-based pesničky sú fakt fajn, ale všetky tie omáčky okolo snímku sú stokrát použité a videné šablóny. Keby aspoň potenciál jednotlivých postáv využili lepšie, predovšetkým v vtipných scénach, ale ani to nie. Škoda aj za stredný pasáž, ktorý je veľmi plochý a nevýrazný. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama