Nedostatek důkazů - Série 1 (2024) (série)
Tvůrci:
David E. KelleyRežie:
Greg YaitanesKamera:
Doug EmmettHrají:
Jake Gyllenhaal, Ruth Negga, Peter Sarsgaard, Bill Camp, O.T. Fagbenle, Elizabeth Marvel, Renate Reinsve, Noma Dumezweni, Gabby Beans, James Hiroyuki Liao, Virginia Kull, Matthew Alan (více)Obsahy(1)
Soudní proces začíná. Kvůli překvapivým událostem v soudní síni se může celý proces zvrhnout. (Apple TV+)
Tommy Molto polknul poslední slova své vášnivé úvodní řeči a začíná se to sympaticky přelévat. Právě interakce mezi žalobcem a Rustym jsou moc fajn, Molto využívá Rustyho neštěstí na každém kroku. Podobně silným srdcem projektu je i obhájce Raymond, konkrétně chytré herectví Billa Campa. Každopádně soud se rozjel. Podlitiny v obličeji, zlomený nos, ale především údery těžkým předmětem způsobily tržná poranění hlavy, fraktury lebky a vyhřeznutí mozku. Ale je tu také zaujatost vůči prokurátorům či jasný názor nasupeného synka zavražděné, který opakovaně předkládá porotě. Barbara má navíc potřebu zmínit se o urostlém barmanovi, takže zatímco u soudu působí Rusty vyrovnaně, doma uvidíme zase trochu jinou emoci. Finále opět s velkým zvratem, abychom si holt mohli do dalšího dílu ukousat nehty. Zralé seriálové drama. ()
ah, já tak miluju soudní líčení ve filmech a seriálech. ale naprosto nenávidím čekat týden na další epizodu! ()
Jedno musím seriálu nechat: perfektní casting! Všechny role mi přijdou skvěle obsazené. Sarsgaard si roli ambiciózního zmetka užívá, Gyllenhaal je jistota, i Ruth Negga mi sedla. Nejvíc bych ale vyzdvihl Fagbenleho, který mi ze začátku přišel hrozně zvláštní, ale postupem času jsem si na jeho (ne)hraní zvykl a každý okamžik s ním si užívám. ()
Soudním procesem už to opět nabralo grády, jen ne takové, abych přemýšlel o jakémkoli jiném hodnocení. ()
Konecne vykon od manzelky, ktory vo mne zarezonoval. A sice vo chvili, ked si obhajoba myslela, ze by mali hrat pred ludmi divadielko a zdielala svoje pocity o zhnuseni a jasne to utala. Perfekt. Zaver paradny twist a vyvrcholenie. Konecne vyrazne lepsia epizoda. ()