Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Příšerná vražda otřese základy chicagské prokuratury. Ze zločinu je totiž podezřelý někdo z jejích řad, kdo nyní musí bojovat za udržení vlastní rodiny pohromadě. (Apple TV+)

Recenze uživatele FilmFan24 k tomuto seriálu (5)

Nedostatek důkazů (2024) 

Výborný kriminální seriál se skvělými herci. Cením si odvahy scénáristů pozměnit závěr, který oproti filmovému přepisu knižní předlohy Scotta Turowa je poněkud jiný a - podle mě - ne zas až tak šokující. Překvapení se u mě dostavilo tedy z jiného důvodu. ()

Plné mety (2024) (S01E01) 

Parádní rozjezd krimi série “Presumed Innocent - Nedostatek důkazů”. Román Scotta Turowa byl už zfilmovaný v roce 1990. Ve výborném thrilleru s překvapivým rozuzlením “Podezření - Presumed Innocent” ztvárnil hlavní roli Harrison Ford. ()

Lid vs. Rozat Sabich (2024) (S01E02) 

“Beru to naprosto vážně, Nico. Možná bychom si z ksichtu měli setřít ty úsměvy. Jeden kretén. Druhej kretén.”… výborné! ()

Svědek (2024) (S01E07) 

Pravda o vraždě Carolyn v příští závěrečné části bude odhalena. Závěr pro neznalé knižní předlohy bude šokující a nečekaný… ()

Reklama

Rozsudek (2024) (S01E08) 

Oproti filmovému přepisu knižní předlohy Scotta Turowa je konečné rozuzlení poněkud jiné a - podle mě - ne tak šokující. ()

Reklama

Reklama